روزنامه ی نورخوزستان: مدیراموراجتماعی وفرهنگی شهرداری اهواز گفت' ازآغاز امسال تاكنون 158 متكدی مشتمل بر 113 مرد و 45 زن ازسطح این كلان شهرجمع آوری و باهدایت به اردوگاه نگهداری آسیب دیدگان اجتماعی به مراجع ذی ربط تحویل شده است.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری اهواز رضا انصاری دراین باره گفت: باتوجه به شروع سال جدید و لزوم اهمیت پاكسازی شهر اهواز از وجود متكدیان اكیپ های جمع آوری به صورت شبانه روزی در خیابان های شهر اهواز اقدام به گشت زنی نمود و متك یان را جمع آوری نمودند.
وی افزود: دراین راستا با فعالیت دو گشت روزانه و یك گشت شبانه از ابتدای سال تاكنون 158 نفر شامل 113 مردو 45 زن جمع آوری شدند كه درمیان آنها 27 نفر اتباع بیگانه و 20 متكدی خردسال وجود داشت. متكدیان جمع آوری شده به اردوگاه نگهداری آسیب دیدگان اجتماعی منقل و پس از تفكیك به مراجع ذی ربط تحویل شدند. انصاری همچنین از مردم خواست تا با اطلاع رسانی از وجود متكدیان در سطح شهر در رفع این معضل از گریبان شهر اهواز شهرداری یاری رسانند.
روزنامه ی نورخوزستان: خبرگزاری فارس: مدیر جهاد کشاورزی آبادان از ایجاد فرصتهای جدید اشتغال در آبادان و امیدیه با برگزاری کارگاه آموزشی تولید ورمی کمپوست در این مناطق خبر داد.
محمد ادریسپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در آبادان اظهار کرد: جهاد کشاورزی آبادان در راستای ارتقای کمی و کیفی بخش کشاورزی در منطقه همچنان در حال خدماترسانی به کشاورزان است.
.وی افزود: در این زمینه اقدامات مطلوبی صورت گرفته است و با حمایت و توجه مضاعف مسئولان استانی بیشتر میتوان در بخش کشاورزی منطقه مؤثر واقع شد.مدیر جهاد کشاورزی آبادان اضافه کرد: تلاش برای رساندن جایگاه کشاورزی به عنوان منبع اقتصادی بهینه، همواره از اصول پایه و ریشهای این اداره بوده است.وی در ادامه با بیان اینکه کشاورزان نیز باید همواره تعامل همهجانبهای با جهاد کشاورزی داشته باشند، خاطرنشان کرد: کارگاه آموزشی تولید ورمی کمپوست از زبالههای خانگی در آبادان در حال برگزاری است.
ادریسپور بیان کرد: در این کارگاه آموزشی 30 تن از کشاورزان در سایت ملی ffs روستای ابوشانک از توابع بخش مرکزی شهرستان، آموزشهای تئوری و عملی تولید ورمی کمپوست فرا گرفتند.وی با اشاره به برخی از محصولات صادراتی از این منطقه تصریح کرد: از جمله محصولات صادراتی بنادر آبادان ـ اروندکنار و چوئبده به کشورهای کویت، امارات متحده، قطر، آفریقای جنوبی، کانادا، استرالیا و انگلیس عبارتند از برنج، کشمش، کیوی، انار، سیب درختی، خرمالو، انجیر، خرما، شیره خرما و ... که بسیار ارزشمند و مهم هستند.مدیر جهاد کشاورزی آبادان با بیان اهداف برگزاری کارگاه مذکور خاطرنشان کرد: این کارگاه با هدف تولید آلی و زیستی از ضایعات کشاورزی و خانگی، کاهش زبالههای خانگی در محیط روستایی و ایجاد فرصتهای جدید اشتغال توسط اداره ترویج و آموزش مدیریت جهاد کشاورزی آبادان و امیدیه برگزار شده است.وی در پایان اظهار کرد: امیدواریم با حمایت مسئولان مرتبط و استانی در آیندهای نزدیک بیش از پیش شاهد اعتلای جایگاه بخش کشاورزی در این منطقه و حمایت بیشتر کشاورزان باشیم.
مديركل فرودگاههاي خوزستان در خصوص برنامههاي تدوين شده براي سالجاري گفت: به دنبال اين هستيم كه در سالجاري پروازهاي داخلي و خارجي فرودگاههاي استان را افزايش دهيم.
ناصر صفاري در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) در خوزستان، با بيان اينكه اين افزايش پروازها در مسير داخلي بيشتر در مسيرهاي صنعتي به تهران و در مسيرهاي خارج از كشور به تركيه(استانبول) و پرواز نجف اشرف در عراق خواهد بود، اظهار كرد: در صورت درخواست مسيرهاي جديد از سوي متقاضيان ما خدمات پروازي را در جهت رفاه حال مردم ارايه خواهيم داد.
وي در خصوص ديگر پروژههايي اجرايي براي امسال از بازسازي ترمنيال خارجي حجاج خبر داد و افزود: در حال ساختن يك ترمنيال جديد با مساحت 6 هزار و 500 متر براي حجاج هستيم كه كار اجرايي آن با شدت و تلاش زياد در حال اجرا است.
مديركل فرودگاههاي خوزستان با اشاره به اقدامات انجام شده در سال گذشته از تكميل شدن دو واحد پاركينگ هواپيما، بهسازي فاز يك و 2 محيط بيروني فرودگاه، بهسازي كف سالنهاي داخلي فرودگاه، افزايش گيتهاي كانترهاي پروازي خبر داد يادآور شد: تعداد پروازها در سال گذشته پنج درصد افزايش داشت.
صفاري با بيان اينكه 2 باب رستوران خوب و يك فستفود براي رفاه حال مسافرين در داخل فرودگاه اهواز ساخته شد، افزود: در سال گذشته تابلوهاي اطلاعات پرواز و آب سردكنهاي مدرن صندليهاي زيادي در فرودگاه اهواز اضافه شد. همچنين پروژه آسفالت باندها اول فرودگاه تا سه راهي فرودگاه با اعتبار 600 ميليون تومان انجام شد.
مجري پروژه توليد تركيبات روانكننده دماي بالاي پايه آبي گفت: تركيبات Luptri102 و Luptri101- روانكننده دماي بالا با مزيت پايه آبي - در جهاد دانشگاهي خوزستان توليد شد.
حامد گلمحمدي در گفتوگو با خبرنگار علميوآموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خوزستان ـ اظهارداشت: اين تركيبات توسط گروه پژوهشي شيمي و مهندسي شيمي پژوهشكده تكنولوژي توليد جهاددانشگاهي خوزستان و به سفارش گروه ملي فولاد ايران توليد شد.
وي ادامهداد: از اين تركيبات روانكننده براي توليد لولههاي بدون درز استفاده ميشود. در فرايند توليد لولههاي بدون درز، در داخل شمشهاي آهن، سمبهاي شليك ميشود كه درجه حرارت اين سمبه و شمش آهن بسيار بالاست و نميتوان در اين فرايند از روانكنندههاي معمولي استفاده كرد. روانكنندههاي معمولي در دماي 200 درجه تبخير ميشوند.
مجري پروژه توليد تركيبات روانكننده دماي بالاي پايه آبي در خصوص مزيتهاي اين تركيبات گفت: اين تركيبات پايه آبي هستند، قيمت اقتصادي به صرفه دارند، مواد اوليه آن كاملا در ايران قابل تهيه است، براي توليد آن از مواد اوليه كمتري نسبت به ديگر روانكنندهها نياز است، ميزان آلايندگي آن فوقالعاده كمتر است، اين تركيبات قابل بازيافت هستند و فرايند شستوشوي آن از سطح قطعه بسيار آسان است.
گلمحمدي افزود: محدوده دماي كاربرد اين تركيبات بين 10- درجه تا 1300 درجه است. همچنين سيستم استفاده از اين روانكننده را ميتوان به راحتي مكانيزه كرد.
وي اظهارداشت: مطالعات اوليه توليد تركيبات روانكننده دماي بالاي پايه آبي 7 ماه، فرايند توليد آزمايشگاهي آن 6 ماه و توليد نيمه صنعتي و تستهاي اوليه آن هم حدود 6 ماه به طول انجاميد. اين تركيبات روانكننده پس از تستهاي فني به توليد صنعتي رسيد و 5 هزار ليتر ماده روانكننده دماي بالاي پايه آبي تحويل داده شد.
مجري پروژه توليد تركيبات روانكننده دماي بالاي پايه آبي با بيان اينكه استفاده از اين روانكننده كاربردهاي متعددي دارد، عنوان كرد: كاربرد عمده آن در استفاده از سمبه شليك و دستگاه پرس چاهك در توليد لولههاي بدون درز است و صنايع بزرگي از جمله لولهسازي استفادهكننده اين تركيبات هستند.
گلمحمدي گفت: پيش از اين در گروه پژوهشي شيمي هم موفق به توليد آزمايشگاهي و نيمه صنعتي 10 ماده صنعتي ديگر شديم كه اين مواد در داخل كشور توليد نميشد؛ اين مواد توسط شركت نفت و صنايع مختلف تست شدند كه كارآيي آنها بهتر از نمونههاي خارجي برآورد شدهاست.
دكترحسن مروتي، رئيس دانشگاه شهيد چمران اهواز، بهعنوان رئيس برترفرهنگي دانشگاههاي كشور معرفي شد.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسناي خوزستان، در نشست رؤساي دانشگاهها و مراكزپژوهشي كشور با اهداي لوح تقدير از سوي وزيرعلوم، تحقيقات و فناوري، از دانشگاههاي برتر در زمينه عملكرد فرهنگي در فاصله شهريور 1389 تا شهريور 1390 تجليل شد.
ازميان دانشگاههاي باجمعيت دانشجويي بالاي 11 هزارنفر، دانشگاه شهيد چمران اهواز حائز رتبه چهارم در كشور شد.
طبق اين گزارش، بنا برنظرسنجي از دانشجويان و فعالان فرهنگي دانشگاهها، دكتر حسن مروتي رئيس دانشگاه شهيد چمران اهواز نيز به همراه رؤساي دانشگاههاي صنعتي اصفهان و گلستان به عنوان رؤساي فرهنگي برتر دانشگاههاي كشور انتخاب شدند.