خبرگزاری فارس: فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خرمشهر از آغاز برنامههای کنگره ملی شهدای خرمشهر از 22 اردیبهشتماه سال جاری در این منطقه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از خرمشهر، عبدالله عفراوی عصر امروز در جلسه هماهنگی برنامههای کنگره ملی سرداران و شهدای خرمشهر که با حضور مسئولان شهری و استانی در سالن اجتماعات فرمانداری این منطقه برگزار شد با تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا (س) اظهار کرد: پیرو جلسات مکرری که در تهران، استان و شهرستان داشتیم مرحله نهایی کار منتج به 14 برنامه اجرایی در راستای ارتقای برگزاری کنگره ملی شهدای خرمشهر در سوم خرداد سال جاری شده است. وی افزود: برنامههای آغازین این کنگره ملی از 22 اردیبهشتماه با دعای ندبه، کمیل، راهپیمایی خانوادگی، اعزام کشتی دوستی به عراق و همچنین شروع رزمایش مردان یا ستارههای آسمانی در شمال پادگان باکری در خرمشهر برگزار میشود. فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خرمشهر تصریح کرد: همچنین آماده کردن کتاب شعر که امروز برای چاپ تقدیم سازمان تبلیغات اسلامی شده و نشریه ویژه 300 صفحهای از دیگر برنامههای در دستور کار برای برگزاری این کنگره ارزشمند است. وی در خصوص مکان برگزاری این کنگره نیز گفت: بر اساس پیشبینیهای صورت گرفته مکان اجلاسیه در محل نمایشگاه بینالمللی منطقه آزاد اروند برگزار و در این خصوص در حال برنامهریزیهای اولیه هستیم. عفراوی با بیان اینکه کار تهویه سالن، دکوراسیون و آمادهسازی وسایلی از قبیل نورپردازی، صوت و موضوعات اینچنینی نیز رقم خورده و آماده شده، خاطرنشان کرد: در این راستا پیمانکار برای اجرای برنامهها و تدارک وسایل لازم نیز مشخص کردهایم. وی در ادامه به بحث تبلیغات محیطی در منطقه اشاره کرد و افزود: اقداماتی را با دستور فرماندار شهرستان در دستور کار قرار دادهایم. فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خرمشهر عنوان کرد: در این زمینه شرکتها، سازمانها و نهادهای بزرگ هر کدام سهمیهای برای کار به خود اختصاص دادهاند. وی با اشاره به اینکه در بحث نقاشی شهدا بر روی دیوارها اقداماتی نیز در حال انجام است، گفت: کمیته تبلیغات و روابط عمومی ناحیه مقاومت بسیج این منطقه در زمینه نقاشی شهدا بر روی دیوارهای شهر وارد عمل شده و قراردادهایی را با برخی مراکز منعقد کرده است. عفراوی در پایان با بیان اینکه تا قبل از رسیدن به قله کار که خرداد ماه است این تصاویر کشیده شده و چهره شهر تغییر پیدا خواهد کرد، اظهار کرد: امیدواریم با تمهیدات اندیشیده شده و تعامل مضاعف دستگاههای اجرایی بیش از پیش شاهد برگزاری باشکوه این کنگره در شهرستان باشیم.
خبرگزاری فارس: فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) گفت: مقاومت نماد بارز برگزاری کنگره ملی سرداران، امیران و شهدای خرمشهر در سوم خرداد ماه سال جاری در این منطقه است.

حسن شاهوارپور امروز در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در آبادان در خصوص اهمیت بزرگداشت و برگزاری کنگره ملی شهدای خرمشهر اظهار کرد: خرمشهر در تجاوز رژیم بعثی عراق به شدت آسیب دید. وی افزود: در طول سالهای دفاع مقدس، ملت ما به ویژه در استان خوزستان و شهرستان خرمشهر آسیبهای زیادی را متحمل شدند. فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) در ادامه با بیان اینکه کشور ایران اسلامی در هشت سال جنگ تحمیلی، شهدای والامقامی را برای جلوگیری از تجاوز دشمن تقدیم اسلام کرد، گفت: یاد این شهدا و گرامیداشت آنها یکی از نکات بسیار مهمی است که باید همواره آن را مدنظر قرار داد. وی همچنین با اشاره به اینکه حماسههای شهدا و رزمندگان دوران دفاع مقدس را باید به نسل جدید و جوان امروز معرفی کنیم، خاطرنشان کرد: مردم ما در طول سالیان دراز با ایثارگری در مقابل رژیم بعثی عراق ایستادند امروز وظیفه همه ما به ویژه رسانههاست که این رشادتها و دلاورمردیها را معرفی کنیم. شاهوارپور بیان کرد: برای بزرگداشت این ایثارگریها کنگره عظیم سرداران و شهدای خرمشهر که کنگرهای ملی است در سوم خرداد ماه سال جاری برگزار میشود. وی با اشاره به اینکه این کنگره سه روز برنامه را در خود گنجانده افزود: روز نخست این کنگره با عنوان مقاومت زنان خرمشهر که یکی از برجستگیهای بارز جنگ تحمیلی هم در پشت جبههها و هم در کنار مردان این سرزمین و پا به پای آنان بوده نامگذاری شده است. فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) اضافه کرد: روز دوم نیز به نام مقاومت خرمشهر نامگذاری شده که در این روز از راویان و کسانی که در صحنه جبههها حضور داشتهاند از جمله سخنرانان برجسته کشوری دعوت میشود. وی ادامه داد: در این زمینه اشعار متناسب با مقاومت خرمشهر در این روز باشکوه قرائت و تجلیل در شأنی از مجاهد مردانی که در روزهای مقاومت در این منطقه حضور داشتهاند، صورت میگیرد. شاهوارپور با اشاره به نامگذاری سومین و آخرین روز این کنگره عظیم اظهار کرد: روز سوم نیز با عنوان روز پیروزی و آزادسازی خرمشهر نام گرفته که با حضور شخصیتهای کشوری و استانی و مردم خرمشهر به پایان خواهد رسید. وی همچنین عنوان کرد: در کنار اجلاسیه، نمایشگاه مفصلی از اقدامات نرمافزاری و سختافزاری در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت. فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) با اشاره به مدعوین و مهمانان این کنگره ملی گفت: بخشی از مهمانان کشوری، بخشی فرماندهان آن دوران که در مقاومتهای آزادسازی خرمشهر مشارکت داشته، عدهای دیگر از رزمندگان دوران دفاع مقدس و بخش قابل توجهی از جمعیت متشکل از خانوادههای شهدا و رزمندگان و مردم خرمشهر خواهد بود.
خبرگزاری فارس: مدیر اداره کل نوسازی مدارس خوزستان گفت: احداث مدرسه یکی از راههای اشاعه اندیشه و فرهنگ اسلامی در کشور محسوب میشود.

به گزارش خبرگزاری فارس از هندیجان، سیدمحمود میر ظهر امروز در همایش خیرین مدرسهساز که در مدرسه حضرت سمیه این منطقه با حضور مسئولان شهری و استانی برگزار شد، اظهار کرد: اساس پیشرفت و توسعه جوامع انسانی تعلیم و تربیت است. وی با اشاره به اینکه بدون تردید انسانهای خردمند، با اخلاق و مسئولیتپذیر جامعهای سالم امن و پیشرفته خواهند ساخت و امروز توسعه دانایی محور، هدف همه کشورها و ملتها است، افزود: برای برخورداری همه افراد از نعمت آموزش و پرورش اسباب و لوازمی مورد نیاز است که نخستین آنها مدرسه است. مدیر مشارکت مردمی و نهادهای اداره کل نوسازی مدارس خوزستان تصریح کرد: این حق همه کودکان و نوجوانان است که از نظام تعلیم و تربیت برخوردار شوند. وی با اشاره به اینکه فقر و محرومیت و مشکلات جامعه نباید مانع شکوفایی استعدادهای خدادادی آیندهسازان شود، خاطرنشان کرد: استفاده بهینه از توانمندیهای افراد و نهادهای نیکوکار و خیراندیش، فرهنگسازی مناسب و بهرهگیری از راههای مختلف تشویق و تکریم خیرین و استفاده بهینه از امکانات منابع دولتی و پیگیری قوانین و مقررات حمایت کننده از خیرین مدرسهساز از جمله اهداف این خیرین در پیشبرد آموزش و پرورش کشورمان است. میر خاطرنشان کرد: از طرفی فرهنگ ایرانی و اسلامی برای علم و دانش ارزش بسزایی قائل شده و کمال انسانها را کسب دانایی و راستی میداند. وی تصریح کرد: به همین دلیل جمعی از مردم نیکوکار و مسئولیتپذیر ایران احساس وظیفه کرده تا در کنار فعالیتهای دولت با ایثار مال و صرف وقت خلأهای موجود در راه آموزش و پرورش خصوصاً در مناطق محروم کشور را پر کنند. مدیر مشارکت مردمی و نهادهای اداره کل نوسازی مدارس خوزستان در پایان از استقبال بینظیر خیرین و شهروندان از همایش خیرین مدرسهساز در این منطقه خبر داد و گفت: احداث مدرسه یکی از راههای اشاعه اندیشه و فرهنگ اسلامی در کشور محسوب میشود و باید بتوانیم مدارس را پایگاهی برای آموزش فرزندان و انسانسازی آنان قرار دهیم.
استاندار خوزستان با حضور در نمایشگاه سلامت از غرفه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بازدید کرد. به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز دکتر سید جعفر حجازی با بیان اینکه غرفه های این نمایشگاه در اطلاع رسانی به مردم از تنوع بسیار بالایی برخوردار است افزود: مردم با حضور در این نمایشگاه می توانند ضمن بازدید از بخشهای مختلف و بدست آوردن اطلاعات بهداشتی و سلامتی از عملکرد کارگروه سلامت استان نیز مطلع شوند.
وی با اشاره به اینکه که این نمایشگاه بهترین نمونه عملی ارائه توانمندی های نظام اسلامی در عرصه سلامت است خاطرنشان کرد: ارتقای سلامت عمومی فقط با اطلاع رسانی و آگاهی دادن به مردم و همچنین مشارکت حداکثری آنها امکان پذیر است.
استاندارخوزستان تصریح کرد: یکی از مهمترین ويژگي هاي اين نمايشگاه ارائه آموزش و آمار به صورت تصويري، نموداري وعيني است.
وي در پایان با بیان اینکه بايد طوري برنامه ريزي كنيم که اين چنين نمايشگاه هایی در همه شهرستان ها ي استان برپا شود و برگزاري اينگونه نمايشگاه ها مختص به هفته سلامت نباشد از دست اندركاران برگزار كننده این نمايشگاه تقدیر و تشکر کرد.
اهواز - خبرگزاری مهر: سرپرست اوقاف و امور خیریه استان خوزستان گفت: سرمایه گذاران کشورهای حوزه خلیج فارس برای توسعه موقوفات و بقعه های این خوزستان جذب می شوند. | |
به گزارش خبرنگار مهر، سیر علی میرمحمدی پیش ازظهر امروز دوشنبه در نخستین نشست خبری خود در سال جاری اظهار کرد: در استان خوزستان 32 هزار هکتار زمین وقفی داریم که چهار هزار هکتار آن در اختیار اوقاف و 28 هزار هکتار آن در اختیار متصرفان است و در این راستا 260 پرونده در محاکم قضایی استان مطرح شده اند.
وی با بیان اینکه یکی از چالشهای استان در بحث موقوفات درگیری با منابع طبیعی بوده، افزود: این درگیری منجر شده که تاکنون هیچکدام از دو سازمان به حق خود نرسند و بالغ بر 30 هزار هکتار زمین بلاتکلیف باشد.
میرمحمدی همچنین در بخش دیگری سخنان خود به عملکرد اوقاف در سال گذشته اشاره کرد و گفت: تعمیر و احداث زیارتگاه ها از برنامه های اوقاف است که در راستای این امر در سال گذشته 12هزار متر در این بخش فعالیت صورت گرفته است. وی به مکانیزه شدن اطلاعات به عنوان اولین گام برای احیای موقوفات و جمع آوری اطلاعات اشاره کرد و افزود: در این مرحله هشت هزار پرونده ثبت شده و مکانیزه کردن اطلاعات همچنان ادامه دارد. میرمحمدی با اشاره به اینکه در سال گذشته 135 فقره وقف جدید در زمینه های مختلف بهداشتی، اجتماعی و ... انجام شده، گفت: بیشترین موقوفات در شهرهای اهواز، دزفول، شوشتر و آبادان بوده است. سرپرست اوقاف خوزستان به رشد 120 درصدی درآمد موقوفات اشاره کرد و گفت: در صورتی که تصرفات را احیا کنیم با استفاده از درآمد موقوفات می توانیم مشکلات استان را حتی بدون نیازبه کمک خیرین رفع کنیم. میرمحمدی همچنین از برنامه ریزی به منظور جذب سرمایه گذاران خلیج فارس به منظور احیای موقوفات استان خبر داد و گفت: جذب سرمایه گذاران کشورهای حوزه خلیج فارس به خصوص از کشورهای عمان، کویت و امارات از جمله برنامه های اوقاف در سال جاری است که در این راستا کمیسیون خیرین خارج از کشور طراحی می شود. وی با بیان اینکه تاکنون یک جلسه در این راستا برگزار شده و هماهنگی های لازم صورت گرفته، افزود: در کنار این کمیسیون از افراد خیر دیگر کشورهای جهان نیز که به صورت فردی مایل به همکاری هستند استفاده می شود. میرمحمدی با اشاره به اینکه رویکرد اوقاف در سال جاری استفاده از سرمایه های خیران و سرمایه گذران خارجی در کنار هم است، گفت: در حال برنامه ریزی برای استفاده مطلوب از این سرمایه ها در بخشهای مختلف صنعتی، کشاورزی و اجتماعی هستیم. وی به نمونه ای از اینگونه فعالیتها اشاره کرد و افزود: برای تولید نیروگاه برق با استفاده از زمینهای وقفی که جزو سرمایه های ما هستند برنامه ریزی و مکاتبه شده که بتوانیم در راستای این اقدام در راستای ایجاد اشتغال، سرمایه گذاری، رفع مشکلات و موانع موجود شهروندان گامهای اساسی برداشت. |