خبرگزاری فارس: سرپرست شهرداری شادگان از آغاز عملیات لایروبی انهار در این منطقه خبر داد.

توفیق آلبوناصر امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شادگان اظهار کرد: همزمان با فرا رسیدن فصل گرما و شیوع انواع بیماری همچنین بهمنظور جلوگیری از آبگرفتگی معابر و مشکلات ناشی از آن در راستای لزوم تسهیل در تردد شهروندان، طرح لایروبی انهار این منطقه در دستور کار شهرداری قرار گرفته است. وی با تشکر از تعامل بسیار خوب شهروندان با شهرداری این منطقه افزود: شهرداری این منطقه در راستای رفاه حال شهروندان شادگانی از تلاشی فروگذار نیست. سرپرست شهرداری شادگان تصریح کرد: در این راستا ضمن ابلاغ به واحد خدمات شهری در خصوص لایروبی، پاکسازی و آهنپاشی انهار و کانالهای روباز و سرپوشیده در سطح شهرستان بهصورت روزانه آغاز شده است. وی با بیان اینکه این طرح بهمنظور جلوگیری از آبگرفتگی احتمالی، بهصورت ویژه در سطح شهرستان به اجرای درآمده خاطرنشان کرد: این طرح بخشی از محلهای زندگی جانوران موذی بهویژه سایر حشرات از بین خواهد رفت و از تعداد آنها نیز کاسته میشود. آلبوناصر اضافه کرد: با لایروبی انهار و کانالهای فاضلاب شهری میزان آبگرفتگی احتمالی و مدت ماندگاری آبهای سطحی کاهش مییابد. وی در ادامه با اشاره به اینکه در این زمینه از شهروندان میخواهیم که با مشارکت و تعامل بیشتر این ارگان را یاری رسانند، افزود: مطمئناً با حمایت همه جانبه دستگاههای اجرایی و تعامل بیشتر شهروندان میتوان شهری خالی از هرگونه دغدغه فراهم کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، مهندس رضا دباغ مدیر امور شبکه های بهداشت و درمان استان با اعلام این خبر گفت: یکی دیگر از اهداف مهم این ارزشیابی پیشرفت و ارتقای سطح کارآیی شبکه های بهداشت و درمان استان در سه حوزه تخصصی نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی و گمرکات، نظارت بر امور دارو و مواد مخدر و نیز آزمایشگاه کنترل کیفی انجام شده است..
وی با بیان اینکه ارزشیابی شبکه های بهداشت و درمان استان توسط یک گروه هشت نفره از کارشناسان خبره معاونت غذا و دارو اجرا شد، تصریح کرد: این کارشناسان با حضور در شبکه های بهداشت و درمان استان بر اساس تحقیقات میدانی و همچنین مطابق چک لیست، از آذر ماه سال گذشته به مدت چهار ماه ارزشیابی را آغاز نمودند.
مهندس دباغ ، درصد پیشرفت برنامه عملیاتی، پایش و نظارت مستمر فنی و بهداشتی از واحدهای تولیدی و همچنین سطح عرضه مواد غذایی و دارویی مطابق برنامه، بکار گیری امکانات لازم و نیروی متخصص، کیفیت و نحوه رسیدگی به شکایات، درصد اجرایی کردن بخشنامه ها و دستورالعملها را از جمله مواردی عنوان کرد که در رتبه بندی و ارزشیابی شبکه های بهداشت و درمان مدنظر قرار گرفته است..
مدیر امور شبکه های بهداشت و درمان استان با بیان اینکه یکی از مهمترین اهداف وزارت بهداشت تضمین سلامت و کیفیت مواد غذایی و دارویی تولید داخل یا خارج از کشور است، خاطرنشان کرد: برای گام برداشتن در این مسیر هر گونه کوتاهی توسط مسوولان و کارشناسان ذیربط، قابل بخشش و اغماض نیست و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز وظیفه خود می داند که با تشدید نظارت ها امنیت غذایی و دارویی مردم را فراهم کند.
مهندس دباغ با بیان اینکه نتایج ارزشیابی، نواقص و کاستی های حوزه غذا و دارو ی هر شبکه طی یک نامه مستقل اعلام شده است، افزود: این انتظار از مدیران می رود تا با نظارت و جدیت بیشتر در راستای رفع نواقص، اقدامات لازم را انجام دهند.
مدیر امور شبکه های بهداشت و درمان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ، اظهار داشت : پس از شبکه بهداشت و درمان ماهشهر، به ترتیب شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های بهبهان، خرمشهر، آبادان و اندیمشک رتبه های دوم تا پنجم را به خود اختصاص دادند که مورد تقدیر قرار خواهند گرفت .
مهندس دباغ با بیان اینکه به رتبه اول تا سوم به ترتیب یکصد، هشتاد و شصت میلیون تومان به عنوان تشویقی از دیون دارویی آن شبکه پرداخت می شود، تصریح کرد: مرحله جدید ارزشیابی شبکه های بهداشتی و درمانی استان از آبان ماه سال جاری آغاز خواهد شد.
خبرگزاری مهر: استاندار خوزستان بر ضرورت توسعه سطوح کشاورزی استان در کشت آبی تاکید کرد و گفت: باید با فعالیتها و اقدامات جدید و در قالب طرح توسعه کشاورزی دو میلیون هکتار به 18 میلیون هکتار وضع موجود کشت آبی استان اضافه شود. | |
به گزارش خبرنگار مهر، سید جعفر حجازی ظهر سه شنبه در نشست کارگروه توسعه توسعه کشاورزی شهرستان اهواز اظهار کرد: باید برنامه ریزی جدی در این راستا صورت گیرد و با مشخص کردن استعداد شهرستانها هم ظرفیت جدید ایجاد شود و ظرفیتها گذشته نیز افزایش داده شود.
وی با تاکید بر اینکه نباید طرح توسعه کشت آبی منجر به حذف فعالیتهای کشاورزی در بخش باغات و زراعت شود، افزود: در هر شاخصی از بخش کشاورزی که تولید کم است باید با کمک به کشاورزان این شاخص افزایش یابد.
حجازی با بیان اینکه در برخی از شاخصهای کشاورزی استان از متوسط کشوری پائین تر هستیم، عنوان کرد: با برنامه ریزی جدی این شاخصها هم در بحث کشوری و هم استانی باید افزایش یابد و ظرفیتهای خالی پر شود. وی به ارائه تسهیلات ارزان قیمت در بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: به منظور توسعه اشتغال و رشد بخش کشاورزی تمام مراحل بوروکراسی و سخت گیری های گذشته لغو شده و هم اکنون متقاضیان می توانند تنها با مراجعه به ستاد نسبت به دریافت تسهیلات اقدام کنند که این تسهیلات نیز ارزان قیمت و با بازپرداخت هفت تا 10 ساله است. استاندار خوزستان با بیان اینکه سود تسهیلات نیز کمتر شده است، تصریح کرد: با توجه به شرایط جدید فارغ التحصیلان بیکار می توانند به راحتی نسبت به ایجاد اشتغال اقدام کنند. حجازی بر ضرورت شناسایی متقاضیان بیکار و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط تاکید کرد و گفت: افراد بیکار و مشتاق کار در حرفه کشاورزی می توانند با مراجعه به سایت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به ثبت نام و اعلام نیاز به کار اقدام کنند. وی همچنین با تاکید بر ضرورت توسعه صنایع تبدیلی در استان اظهار کرد: تمام نیازهای مرتبط با این صنایع باید شناسایی و در راستای ایجاد اشتغال توسط دستگاه هایی اجرایی مرتبط اقدام اساسی صورت گیرد. استاندار خوزستان، طرح توسعه کشاورزی را فرصتی برای استان عنوان کرد و گفت: زیرساختهای خوزستان در بخش توسعه کشاورزی بهتر از سایر استانها است.
حجازی یاد آور شد: اعتبارات پیش بینی شده برای طرح توسعه بخش کشاورزی در کل کشور شش هزار و 600 میلیارد تومان است که خوزستان به عنوان استان اول کشور 473 میلیارد تومان اعتبار را به خود اختصاص داده و استانهای دیگر کشور همچون خراسان رضوی و فارس از نظر سهم اعتباری این طرح با فاصله زیادی قرار دارند. |