خبرگزاری فارس: فرمانده سپاه ناحیه شوشتر از برگزاری یادواره شهدای عملیات بیتالمقدس این شهرستان خبر داد و گفت: این آیین در جاده اهواز ـ خرمشهر برگزار میشود.

عبدالهادی حسینزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شوشتر اظهار داشت: یادواره شهدایی که در عملیات بیتالمقدس از شهرستان شوشتر به شهادت رسیدند در هفته جاری در جاده اهواز به سمت خرمشهر برگزار میشود. وی افزود: این یادواره قرار است در کیلومتر 15 جاده اهواز به خرمشهر در کنار مقبره سید طاهر برگزار شود و تدابیر لازم برای حضور مردم در این مراسم اندیشیده شده است. این مقام مسئول با اشاره به تعداد شهدای شوشتر در این عملیات تأکید کرد: در عملیات بیت المقدس که به آزادسازی خرمشهر منجر شد، شهرستان شوشتر 30 شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است. حسینزاده با اشاره به اینکه برای این مراسم سخنرانان مطرح ملی به ایراد سخن خواهند پرداخت، افزود: در این مراسم سردار پاسدار احمد دانشپژوه فرمانده قرارگاه مقدم کربلا و فرمانده گردان همیشه پیروز مالک اشتر شوشتر سخنرانی خواهد کرد. وی تأکید کرد: در این مراسم مداحی، اجرای نماهنگ و ... نیز در نظر گرفته شده است که مراسم رأس ساعت 15 در آن محل آغاز خواهد شد. شهرستان شوشتر در دوران دفاع مقدس بیش از 900 شهید به انقلاب اسلامی تقدیم کرده است.
خبرگزاری فارس: تعداد 33 عضو کودک و نوجوان مراکز کانون پرورش فکری در خوزستان آثار نقاشی خود را با موضوع «سیاره آبی که آرزو دارم در آن زندگی کنم» به سیزدهمین مسابقه بینالمللی نقاشی محیط زیست ژاپن ارسال کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز به نقل از روابط عمومی کانون خوزستان، ماهدخت فارسانی کارشناس مسئول مرکز آفرینشهای هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اظهار کرد: این آثار نقاشی توسط اعضای کانون در شهرهای ایذه، اهواز، شوش، ماهشهر، ملاثانی، و بندرامام کشیده شده و از میان 56 اثر رسیده از کارگاههای نقاشی مراکز کانون به مرکز آفرینشهای هنری کانون پرورش فکری کودکان خوزستان به این مسابقه ارسال شدهاند. وی گفت: بچهها در این نقاشیها آن چه را که در مراسمهای اجرای موسیقی سنتی در بین اقوام ایرانی دیدهاند به تصویر کشیدهاند. فارسانی همچنین یادآور شد: سیزدهمین مسابقه بینالمللی نقاشی محیط زیست ژاپن با همکاری مرکز تضمین کیفیت این کشور (JQA) و با شیوه تکنیک آزاد برای گروه سنی 7 تا 15 سال، در سال 2012 برگزار میشود. مرکز آفرینشهای هنری کانون در 52 مرکز استان خوزستان برنامههای هنری و آموزشی را برای اعضای کودک و نوجوان اجرا میکند.
خبرگزاری فارس: رئیس دانشکده علوم پزشکی دزفول از احداث بیمارستان تخصصی سرطانی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از دزفول، عبدالرحیم صائمی در جلسه مشترک با رئیس شورای شهر دزفول اظهار داشت: احداث بیمارستان تخصصی سرطان از نیازهای ضروری شهرستان دزفول است. وی با اشاره به مشخصات این بیمارستان تخصصی خاطر نشان کرد: این بیمارستان دارای 24 تخت تخصصی خواهد بود و در این باره رایزنیهای لازم انجام شده است. صائمی با اشاره به اینکه درباره این بیمارستان مجوزهای لازم اخذ شده است، تأکید کرد: درباره این بیمارستان مجوزهای لازم اخذ شده است و به زودی کلنگزنی این بیمارستان انجام میشود. رئیس دانشکده پزشکی دزفول بیان کرد: مجوز یک داروخانه هلال احمر برای تهیه داروهای کمیاب گرفته شده که در آینده ای بسیار نزدیک شروع به کار خواهد کرد. وی تأکید کرد: دفترچه های بیمه، دارای نسخه سفر خواهند بود و شهروندان در مسافرت از نسخههای سفر دفترچه برای مراجعه به اتبای دیگر استفاده میکنند. صائمی افزود: در اجرای طرح پزشک خانواده برای هر 10 هزار نفر یک پزشک، دو ماما، یک پرستار و یک روانپزشک پیشبینی شده است.
خبرگزاری فارس: رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: باید در دانشگاه افرادی تربیت کنیم که تولید ملی را بالا ببرند و با انجام پژوهش، کیفیت تولیدات را ارتقا بخشند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز حسن مروتی ظهر امروز در افتتاحیه هفته آموزش نقش دانشگاه را در تربیت نیروی انسانی پررنگ دانست و اظهار کرد: نهادههای دانشگاه شامل سرمایههای فیزیکی، مالی و نیروهای انسانی است که دانشجویان پراهمیت ترین قسمت آن را تشکیل میدهند. وی تأکید کرد: اگر تصمیم بر آن است که از دانشگاه به عنوان یک ظرفیت قدرتمند برای توسعه همه جانبه استفاده شود، بایستی با ایجاد اصلاح و بهبود سیاستها، محصولات دانشگاهی را برای خدمت رسانی در راستای توسعه یابی منابع انسانی مهیا کرد. رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز خاطر نشان کرد: گرچه دانشگاهها تنها اماکن سرمایهگذاری برای توسعه منابع انسانی نیستند، اما باید پذیرفت که توسعه و پیشرفت عمدتاً مرهون متخصصان دانشگاهی است. مروتی فارغالتحصیلان دانشگاهی را ثروت ملی و نیروی بالقوهای توصیف کرد که در آفرینش سرمایهها، بهرهگیری مؤثر از منابع طبیعی، گسترش صنعت، رشد و ارتقاء کشاورزی، اجرای مدیریتهای راهبردی، فعال سازی کشور در عرصه بازرگانی خارجی و در نهایت رفاه جامعه، نقش بسیار مهمی را ایفا میکنند. وی یادآور شد: امروزه دانشگاهها دیگر به عنوان نیروی مهم در اقتصاد، جزایر مستقل دانش تلقی نمیشوند بلکه به عنوان منبع درآمد، اشتغالزایی و رفاه مطرح هستند که پشتیبانی از توسعه اقتصادی محلی و منطقهای را به عهده دارند. به گفته مروتی، افزایش ظرفیت تحقیقات و تکنولوژی کشور برای تبدیل دستاوردهای علمی و یافتههای فناورانه به موفقیتهای صنعتی، تجاری و اشتغالزایی به نقش کارآفرینی دانشگاهها وابسته است. وی با ارائه گزارشی از وضعیت موجود کشور به ویژه در حوزه اقتصادی و دلایل نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری تأکید کرد: 100 کشور درحال توسعه از جمله ایران با 56درصد منابع انسانی، 16درصد امکانات فیزیکی و 28 درصد منابع طبیعی حدود 15.9 درصد از تولید ثروت جهانی را به خود اختصاص دادهاند این در حالی است که 29 کشور صنعتی (توسعه یافته) با 67 درصد منابع انسانی، 16 درصد امکانات فیزیکی و 17 درصد منابع طبیعی، بیش از 79.6 درصد تولید ثروت جهانی را از آن خود کردهاند و این نکته خود بیانگر عمق فاجعه است. رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز برخورداری از انباشت سرمایه انسانی و نیروی کار متخصص، برخورداری از منابع طبیعی غنی و منابع انرژی فسیلی و تجدیدپذیر، نسبت بالای جمعیت جوان در دوران سند چشم انداز و برخورداری از زیرساختهای فیزیکی و اقتصادی مناسب را از جمله نقاط قوت کشور ایران عنوان کرد و گفت: در مقابل این امتیازات، ساختار توزیع نابرابر و پتانسیل تورمی آن در اقتصاد ایران، فرار مغزها و سرمایه دسترسی محدود به حقوق مالکیت، تعامل ضعیف با اقتصاد جهانی، تخریب محیط زیست به واسطه فقر و تحدید، دسترسی به حقوق مالکیت و حضور سازمانهای شبهدولتی در عرصههای اقتصادی از جمله مهمترین نقاط ضعف میتوان نام برد. مروتی بر ایجاد اصلاحات ساختاری، فرآیندی و فرهنگی، تدوین چشم انداز مطلوب استراتژی با مشارکت همه اعضا، تغییر دیدگاه تولید علم و انجام پژوهشها با هدف حل مسائل و عرضه محصولات جدید بر مبنای دانش، تغییر برنامههای آموزشی و تقویت قدرت ایده پردازی در دانشجویان، ترویج فرهنگ کارآفرینی و تجاری سازی، اصلاح ساختار سازمانی دانشگاه و ایجاد سازمانهای تخصصی برای تجاری کردن تحقیقات دانشگاهی به عنوان پیشنهاداتی برای برون رفت از وضعیت موجود تأکید کرد.
خبرگزاری فارس: رئیس اداره بهزیستی شوشتر از انجام 255 مأموریت در اورژانس اجتماعی شوشتر خبر داد و گفت: همه اعزامها موفقیت آمیز بوده است.

حمیدرضا سعیدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شوشتر اظهار داشت: در هفتههای گذشته بیش از 255 بار اورژانس اجتماعی شوشتر به مأموریتهای سطح شهر اعزام شده است و این اورژانس در همه مأموریتها حضوری فعال و موفقیت آمیز داشته است. وی افزود: اورژانس اجتماعی شوشتر تلاش دارد تا در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی مانند اعتیاد و طلاق گامی مثبت بردارد و در این باره تلاش زیادی شده است. وی با اشاره به اینکه اورژانس اجتماعی نقشی سازشی دارد، بیان کرد: اورژانس اجتماعی نمیتواند برای مداخله در بحران از جبر استفاده کند و تنها نقش مشاورهای دارد. سعیدی با اشاره به اینکه شهرستان شوشتر از اورژانس اجتماعی استفاده زیادی کرده است، افزود: شهر شوشتر مراجعات زیادی به این اورژانس کرده است و وجود این اورژانس تأثیر بسیار زیادی در کاهش طلاق و ترک اعتیاد داشته است. رئیس اداره بهزیستی شوشتر خاطر نشان کرد: شهرستان شوشتر در راستای رفع مشکلات، سازش برای داوطلبان طلاق، کودک آزاری و ... در بحرانهای اجتماعی مداخله میکند.