مديرعامل سازمان آب و برق خوزستان گفت: اجراي شبكههاي آبياري و زهكشي، طرحهاي آبرساني، توسعه، تعمير و بازسازي نيروگاههاي برقآبي جهت آمادهسازي در فصل تابستان از مهمترين برنامههاي اين سازمان در سالجاري بهشمار ميآيد.
عليرضا رضانيا در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقهخوزستان، اظهاركرد: سعي خواهيم كرد در سال توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني به تعهدات اجراي شبكههاي خود و يا چيزي كه بتواند توليد و اشتغالزايي را بهدنبال داشته باشد، جامعه عمل بپوشانيم.
وي افزود: سال گذشته با تلاشي كه انجام داديم، بيشتر شبكهها و طرحهاي بزرگ در دست اقدام، اجراي شد كه بيشتر از نياز موجود بود و باعث شد به لحاظ اعتباري مطالعاتي در سالجاري پرداخت كنيم.
مديرعامل سازمان آب و برق خوزستان با بيان اينكه برنامه تعيين شده توليد سال 90 بهطور كامل محقق نشده است، تصريحكرد: برنامه توليد سال 90 را براساس اعتبارات تخصيص يافته، تا جاييكه توانستيم محقق كرديم؛ برنامه توليد بعضي از قسمتها بهطور 100 درصد و بعضي قسمتهاي ديگر نيز تا حدود 80 درصد عملي شد.
وي از اجراييشدن چند طرح سدسازي در استان خبرداد و اظهاركرد: سازمان آب و برق خوزستان چند مورد طرح سدسازي در دست مطالعه دارد كه اميدواريم اعتبار خوبي به ما داده شود تا كار يكي، دو طرح را آغاز كنيم.
رضانيا در پايان از بهرهبرداري سد مخزني "جره" واقع در شهرستان رامهرمز در سالجاري خبرداد و گفت: حجم مخزن سد جره 260 ميليون مترمكعب است كه اميدواريم امسال افتتاح شود.
رييس نظام صنفي كشاورزي و منابع طبيعي دشتآزادگان با ابراز نگراني از خطر نابودي كشاورزي اين منطقه، گفت: با افزايش حد فاصله دو بارندگي در آغاز فصل كشت و اعلام كاهش شديد بارندگي از سوي سازمان هواشناسي و همچنين اعلام ممنوعيت كشت در تابستان از سوي سازمان آب و برق، خشكسالي امسال آثار زيانباري را بر اين شهرستان بهجا ميگذارد.
حسين مرمضيپور در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقهخوزستان، ضمن ابراز نگراني از وضعيت امرار معاش كشاورزان اين شهرستان، عنوان كرد: آنچه در اين خصوص قابل چشمپوشي نيست، معضل بيكاري جوانان اين منطقه است كه درپي خشكسالي سالهاي گذشته، متاسفانه كشاورزان اين منطقه دچار بيكاري تحميلي كرده است.
وي ادامه داد: جوانان اين منطقه تنها از راه كشاورزي تامين معاش ميكردند و اكنون با بحران بيكاري مواجه شدهاند.
رييس نظام صنفي كشاورزي دشتآزادگان با بيان اينكه دولت با تداوم خشكسالي در سالهاي گذشته خسارت كشاورزان را از طريق صندوق بيمه كشاورزي جبران ميكرد، تصريح كرد: متاسفانه امسال باوجود بحراني بودن موضوع، احتمال پرداخت خسارت خيلي كم است.
مرمضيپور افزود: با وجود خشكسالي امسال و اعلام ممنوعيت كشت به كشاورزان اين شهرستان، اگر مسئولان و دولتمردان از كشاورزان اين منطقه حمايت نكنند، قطعا تبعات آن متوجه آنان خواهد شد، زيرا عدم تاييد خشكسالي در اين شهرستان ضمن اينكه كشاورزي اين منطقه را نابود خواهد كرد، اشتياق سرمايهگذاري در زمينه كشاورزي را نيز از بين خواهد برد.
وي عنوان كرد: با توجه به فرمايش مقام معظم رهبري كه امسال را به نام سال "توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني" نامگذاري كردهاند، از مدير صندوق بيمه محصولات كشاورزي استان خوزستان تقاضا داريم كه ضمن تاييد خشكسالي با كشاورزان همكاريهاي لازم را بهعمل آورند.
نماينده مردم آبادان در مجلس شوراي اسلامي گفت: مساله اشتغال و بيكاري به يك دغدغه اصلي در آبادان تبديل شده است و لذا اميدواريم كه اين موضوع بهطور جدي مورد توجه مسئولان قرار گيرد.
سيدحسين دهدشتي در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقهخوزستان، اظهاركرد: انجام تعهدات مصوب شده و بهكارگيري نيروهاي بومي از اولويتهاي كاري اين شهرستان ميباشد؛ البته اگر تعهدات بهطور كامل انجام شود ولي اولويت را به نيروهاي بومي ندهيم، باز مشكل حل نخواهد شد. لذا اين موضوع يكي از نگرانيها و اعتراضات مردم اين شهرستان است.
وي با بيان اينكه اميدوارم آمار و ارقامي كه در جلسات اعلام ميشود با واقعيت مطابقت داشته باشد، افزود: ظرفيتهاي خوبي در منطقه وجود دارد كه نياز به هماهنگي دارد تا در يك راستا قرار گرفته و با برنامه حركت كنيم؛ اما ناهماهنگي بين ادارات و سازمانها باعث ميشود كه نتيجه لازم را نگيريم و از ظرفيتها اين شهرستان بهخوبي استفاده نشود.
نماينده مردم آبادان در مجلس شوراي اسلامي در خصوص نحوه سرمايهگذاري در پالايشگاه نفت آبادان، گفت: نحوه واگذاري و انتخاب سرمايهگذار در پالايشگاه از همان ابتدا اشتباه بود، بهطوريكه تاكنون بعد از گذشت چهار سال يك ريال هم سهم آورده نداشته است و ما هنوز تبعات بهوجود آمده بعد از آن را پيگيري ميكنيم.
وي با اشاره به اينكه مشكل تهلنجيها، بازار تجاري و كالاهاي ملواني را ميتوان در كوتاهمدت حل كرد، عنوانكرد: امسال با ممانعت از ورود كالاهاي ملواني به اين شهرستان چيزي بيش از 10 هزار خانوار كه در اين شغلها مشغول به فعاليت بودند، بيكار شدند؛ انتظار داريم فعلا روال كار همچون سال گذشته ادامه داشته باشد تا اين موضوع به نحو خوبي ساماندهي شود.
دهدشتي اظهاركرد: اميدوارم همه مسئولان استان همچنان كه در جنگ، آبادان و خرمشهر را مثل شهرهاي خودشان ميدانستند، با يك همت عالي وضعيت اين شهرستان را كه واقعا نگرانكننده است سر و سامان دهند.
خبرگزاری فارس: امام جمعه آبادان گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران علاوه بر اسلامیت، دارای مشروعیت مردمی نیز هست.
آیتالله عبدالله محمدی اصفهانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در آبادان اظهار کرد: انتخابات همواره و در هر زمانی نشان از موجودیت و حضور مردم در عرصههای سیاسی و مشارکت در سرنوشت خودشان دارد.
وی افزود: همه نظامها دارای جمهوریت هستند تا مشروعیت مردمی پیدا کنند که در نظام ما علاوه بر اسلامیت، مشروعیت مردمی هم وجود دارد که این اصل برگرفته از دین ماست.
امام جمعه آبادان با بیان اینکه در صدر اسلام به انتخابات عنوان بیعت میدادند، تصریح کرد: زنان و مردان در صدر اسلام بارها با پیامبر عظیمالشأن و امیرالمومنین بیعت کرده و آنها را برای حکومت بر خود برگزیدهاند.
محمدی اصفهانی خاطر نشان کرد: در حوزه رفتارشناسانه اسلامی، عدم مشارکت در نوع اداره حکومت یک نوع تساهل در امور مکتبی به شمار میرود و مردم باید آزادانه و با فکر به شناسایی نامزدها پرداخته و با ملاحظه برنامههایشان به آنان رأی بدهند.
وی در خصوص مشروعیت آرا گفت: هر رأی که تابع هر نوع پیش فرض و پیش ساخت عوامل غیر طبیعی باشد مشروع تلقی نمیشود.
امام جمعه آبادان در ادامه به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره و اظهار کرد: تفاوتی بین دور اول و دوم انتخابات مجلس در تعیین میزان اهمیت مشارکت مردم وجود ندارد و دور دوم با توجه به اینکه ادامه راه نیمه کاره دور اول است به لحاظ تعیین نهایی برگزیدگان مردم، از اهمیت خاصی برخوردار است.
محمدی اصفهانی در پایان با ابراز امیدواری از مشارکت مردم آبادان در دور دوم انتخابات گفت: امیدوارم برادران و خواهران در جای جای شهرستان، این بار نیز از حق خود در تعیین سرنوشت استفاده کرده و در پای صندوقهای رأی حضوری پرشور داشته باشند.
خبرگزاری فارس: امام جمعه مینوشهر گفت: انقلاب اسلامی بستری برای فعالیت دنیاپرستان و عوامفریبان نیست.
حجتالاسلام محمدجواد عادلپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در آبادان در خصوص اهمیت برگزاری نخستین کنگره شهدای خرمشهر در سوم خردادماه سال جاری اظهار کرد: برگزاری کنگرهها و یادوارههای شهدای بهمنظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدای و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس بسیار ارزشمند و با اهمیت است.
وی افزود: برگزاری چنین برنامههایی برای نسل امروز لازم و ضروری است و میتواند تأثیرات مثبتی در روند زندگی آنها داشته باشد.
امام جمعه مینوشهر با اشاره به اهمیت موضوع شهید و شهادت تصریح کرد: ما باید سعی کنیم، اجرای برنامههای متنوع و مستمر در شهرستان را با فرهنگ ایثار و شهادت آشنا کنیم.
وی همچنین با اشاره به شأن و منزلت شهیدان، بر اهمیت برگزاری یادواره شهدا تأکید و خاطر نشان کرد: باید یاد شهدا را زنده نگه داشت و فرهنگ شهادت و از خودگذشتگی در راه آرمانهای اسلام را به نسل جوان منتقل کرد.
عادلپور با بیان اینکه علمای روحانی در جبهههای حق علیه باطل همواره پیشتاز بوده و با بصیرتدهی و روشنگری در کنار ایثارگری به ندای امام راحل لبیک گفتند تا اسلام احیا شود، گفت: اگر علما نبودند از دین، استقلال و عزت خبری نبود.
وی اضافه کرد: اکنون نیز روحیه ملت ما همان روحیه شهداست که پیشرفتهای چشمگیر در عرصههای علمی و اقتصادی و حضور گسترده مردم در تمام صحنهها، توجه روزافزون به قرآن و عترت، همه گویای این مطلب است و موج بیداری اسلامی که دنیا را احاطه کرده نیز به برکت انقلاب و خون شهدا حاصل شده است.
امام جمعه مینوشهر با اشاره به برگزاری نخستین کنگره شهدای ملی در سوم خردادماه سال جاری در خرمشهر اظهار کرد: ظرفیتسازی و جلب اعتماد عمومی برای تحقق سیره شهدا از دیگر نکات حائز اهمیت برای برگزاری یادوارههای شهدا است و کمبودهای ناشی از گرایش به سیرهشناسی شهدا و عمل به این سیره باید به وسیله برگزاری همایشها و مراسم یادبود شهدا جبران شود.
وی با بیان اینکه امیدواریم این کنگره با تمام عظمت و در حد جایگاه واقعیاش برگزار شود، افزود: انقلاب اسلامی بستری برای فعالیت دنیاپرستان و عوامفریبان نیست و مردم باید سیره حقیقی شهدا را در رفتار و کردار مدیران و دستاندرکاران ببینند، تا این امر منجر به گرایش بیشتر آنان به شناخت و پیروی از سیره شهدا شود.