خبرگزاری فارس: استاندار خوزستان گفت: طرح انتقال آب از سرشاخه‌های کارون عملی نیست و از اجرای این طرح جلوگیری می‌شود.

خبرگزاری فارس: جلوگیری از طرح غیرکارشناسی بهشت آباد

 

سیدجعفر حجازی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز درباره اقدام استاندار اصفهان مبنی بر توبیخ صنایعی که در خرید اوراق مشارکت طرح انتقال آب از سرشاخه کارون مشارکت نمی‌کنند، گفت: این اقدام به دلیل عدم فروش اوراق مشارکت طرح انتقال آب از سرشاخه کارون (بهشت آباد) و عدم استقبال مردم از این طرح است.

وی با تأکید بر غیرکارشناسی بودن طرح بهشت آباد تصریح کرد: مسئولان این استان خود به عملی نبودن این طرح واقف هستند و می‌دانند که واحدهای صنعتی هزینه‌های گزاف اجرای این طرح را تقبل نمی‌کنند.

حجازی با بیان اینکه جلوگیری از اجرای طرح بهشت آباد به شدت از سوی مسئولان خوزستان در حال پیگیری است، افزود: هر چند حجم طرح بهشت آباد به یک چهارم کاهش یافته اما باز هم با اجرای این طرح موافق نیستیم، چرا که حجم انتقال آب در این طرح در سال‌های خشکسالی و ترسالی ثابت است و به شرایط استان توجهی نشده است.

رئیس ستاد مقابله با خشکسالی خوزستان ارزش اقتصادی آب در خوزستان را یادآور شد و تصریح کرد: تا زمانی که اراضی کشاورزی خوزستان قابلیت توسعه داشته باشد انتقال آب به نقاط دیگر قابل توجیه نیست، علاوه بر این کاهش آب بر تولید برق توسط نیروگاه‌های استان نیز تأثیر منفی دارد و میزان تولید برق را بسیار کم می‌کند.

وی افزود: اراضی خوزستان در سه فصل قابل کشت هستند،‌ این در حالی است که در استان‌های مرکزی حتی در صورت تأمین آب، فقط در یک فصل امکان کشت وجود دارد.

حجازی با اشاره به اینکه بیش از 90 درصد مصرف آب استان‌های مرکزی به کشاورزی اختصاص دارد، تأکید کرد: این استان‌ها با پنج درصد صرفه جویی در آب می‌توانند نیاز بخش صنعت را تأمین کنند تا دیگر نیازی به اجرای طرح انتقال آب نباشد.

وی آغاز طرح‌های انتقال آب از خلیج فارس و دریای خزر را یادآور شد و گفت: دولت نیز با اجرای طرح بهشت آباد موافق نیست و این دو خط انتقال صرفا برای تأمین نیازهای واحدهای صنعتی است تا برای مصارف خود به رودخانه کارون وابسته نباشند.

طرح انتقال آب بهشت آباد برای انتقال یک میلیارد و 100 میلیون تومان آب از سرشاخه های رودخانه کارون به استان‌های مرکزی برنامه ریزی شده است. این طرح با وجود مخالفت استان‌های چهارمحال و بختیاری و خوزستان توسط دولت همچنان در حال پیگیری است.

اسفند سال گذشته 210 میلیارد تومان اوراق مشارکت اجرای این طرح در اصفهان عرضه شد، اما با عدم استقبال مردم تنها 20 درصد از این اوراق به فروش رفت.

استاندار اصفهان اخیرا اظهار داشته که به صنایع اصفهان که بخش قابل توجهی از آب را مصرف می‌کنند، هشدار داده بودیم که باید در خرید این اوراق مشارکت کنند، به همین دلیل 20 درصد آب ورودی صنایعی که در خرید اوراق مشارکت طرح بهشت‌آباد همکاری نکرده‌اند کاهش یافته است.




تاریخ: 10 / 2 / 1391برچسب:,
ارسال توسط طهماسبی

خبرگزاری فارس: نخستین دوره کارگاه آموزشی و استعدادیابی وزنه برداری در سطح استان‌های کشور در مسجدسلیمان برگزار شد.

خبرگزاری فارس: نخستین کارگاه آموزشی وزنه‌برداری آغاز به کار کرد

 

رئیس هیئت وزنه‌برداری خوزستان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار کرد: این دوره از کارگاه‌ها امروز دهم اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پانزدهم همین ماه ادامه می‌یابد.

محمد زمان مهمدی افزود: با تشخیص فدراسیون وزنه‌‌برداری از 16 استان مستعد وزنه‌برداری دعوت شد تا در این کارگاه‌ها شرکت کنند.

وی با بیان اینکه از هر استان هفت وزنه‌بردار در سنین 12، 13 و 14 سال در این کلاس‌ها حضور دارند، گفت: در این دوره مدرسانی از فدراسیون وزنه‌برداری حضور دارند و کلاس‌ها با نظارت رئیس و اعضای کمیته آموزش برگزار می‌شود.

رئیس هیئت وزنه‌برداری خوزستان تصریح کرد: افتتاحیه کارگاه فردا با حضور حمیدرضا گرشاسبی مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان، عبدالرضا قیم، مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی مناطق نفت‌خیز جنوب و علی‌رضا مراد حاجتی مدیرعامل باشگاه ورزشی ملی حفاری در باشگاه مرکزی مسجد سلیمان برگزار می‌شود.




تاریخ: 10 / 2 / 1391برچسب:,
ارسال توسط طهماسبی

خبرگزاری فارس: اداره ایمنی، بهداشت و محیط زیست ( HSE) شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب پایان ارزیابی‌های زیست محیطی در پنج میدان نفتی آغاجاری، مارون، مسجد سلیمان، گچساران و اهواز را اعلام کرد.

خبرگزاری فارس: پایان ارزیابی زیست محیطی در 5 میدان نفتی خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز به نقل از روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، کار پایش و ارزیابی زیست محیطی میادین مذکور ابتدا به مشاور طرح واگذار شد که با موفقیت پایان یافت و هم اکنون به منظور کسب سایر مجوزها و الزامات مرتبط در سازمان حفاظت محیط زیست در دست بررسی قرار دارد.

براساس این گزارش، پس از دریافت مجوزهای لازم از این سازمان، عملیات اجرایی توسعه میادین پیش گفته شامل حفاری چاه‌های جدید، احداث تاسیسات فرآورشی و خطوط لوله انتقال نفت و گاز آغاز می‌شود.

یادآور می‌شود پیش از این کارشناسان اداره ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، طرحی را برای مکان‌یابی دفن پسماندهای حفاری موسوم به لند فیل ( Landfill)، در میدان نفتی اهواز با در نظر گرفتن آخرین استانداردهای ایمنی و زیست محیطی و همچنین رعایت جوانب اقتصادی آن اجرا کردند.

شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، بزرگ‌ترین شرکت تابع شرکت ملی نفت ایران است که روزانه حدود سه میلیون بشکه نفت و 100 میلیون متر مکعب گاز از حدود 45 مخزن هیدروکربوری استحصال می‌کند.

این شرکت ضمن تعهد به توسعه پایدار، حفاظت از محیط زیست و استفاده بهینه از منابع و انرژی را در اولویت اهداف و برنامه‌های خود قرار داده است.




تاریخ: 10 / 2 / 1391برچسب:,
ارسال توسط طهماسبی

خبرگزاری فارس: مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی خوزستان گفت: در سال گذشته بیش از هزار و 891 هکتار زمین به سطح باغات خوزستان افزوده شد.

خبرگزاری فارس: حدود 2000 هکتار زمین به باغات خوزستان افزوده شد

 

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، حلیم کوتی اعتبار اجرای طرح توسعه باغات را در استان 37 میلیارد ریال ذکر کرد و اظهار داشت: این باغات شامل هزار و 487 هکتار باغ‌های عادی، 340 هکتار باغ الگویی و 64 هکتار باغ دیم است.

وی با اشاره به اینکه اعتبار تخصیص داده شد در سال 90 نسبت به سال 89، 40 درصد کاهش داشته است، افزود: در این طرح محصولاتی چون خرما، انار، انگور، انجیر و مرکبات و در سطوح کمتر گردو، سیب، آلو، هلو و زردآلو کشت شده است.

مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی خوزستان ایجاد اشتغال و کمک به توسعه باغات به صورت تخصصی و کاربرد روش‌های نوین باغداری در ایجاد باغات مدرن با اصول فنی و کاربرد ارقام توصیه شده باغی استاندارد را از جمله اهداف اجرای طرح مذکور عنوان کرد.

وی با اشاره به اینکه این طرح در تمام شهرستان‌های استان اجرا شده است، گفت: اجرای این طرح اشتغال 630 نفر را به صورت مستقیم در استان به دنبال خواهد داشت.




تاریخ: 10 / 2 / 1391برچسب:,
ارسال توسط طهماسبی

روزنامه ی نورخوزستان: نايب‌رييس هيات قايقراني خوزستان با بيان اين‌كه سازمان زيباسازي با هماهنگي شهرداري اهواز به شرکت‌هاي خصوصي مجوز داده است که اسکله قايقراني بانوان را تخريب و به جاي آن باشگاه‌هاي جت اسكي را احداث کنند، گفت: 12 سال است که باشگاه قايقراني در آن محوطه بوده و بانوان در آن جا تمرين مي‌کردند و اکنون تخريب آن باعث مصدوميت بانوان حين تمرين شده است. ‏نسرين يگانه‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار بخش ورزشي ايسنا در خوزستان اظهارکرد: بعد از عيد نوروز اين اسکله را که محل تمرين بانوان قايقران بود، تخريب کردند و اکنون جاي آن يک کانتينر گذاشته‌اند و گفته مي‌شود در آن‌جا محلي براي جت‌اسكي راه‌اندازي خواهد شد. وي ادامه‌داد: اين اسکله را در نقشه جامع شهر هم مي‌توان ديد. در حال حاضر بانوان براي تمرين به آن اسکله تخريب شده مي‌روند ولي با شرايط سخت و در گل، خاک و سنگ فعاليت مي‌کنند. نايب‌رييس هيات قايقراني خوزستان عنوان‌کرد: با اين كار دست و پاهاي تمام ورزشکاران هنگام ورود به آب آسيب مي‌بيند. همچنين هنگامي که دختران هشت، 9 ساله براي تمرين وارد آب مي‌شوند، مانور جت اسكي‌ها باعث واژگوني قايق‌هاي‌شان مي‌شود. وي بيان‌کرد: ‌اگر اتفاقي براي آن‌ها بيافتد چه کسي مي‌خواهد پاسخگو باشد؟ آيا مسوولي که در شهرداري اين مجوزها را مي‌دهد، پاسخگو هست؟ خانواده‌هاي اين ورزشکاران نسبت به اين موضوع معترض شده‌اند و باوجود اين شرايط براي آمدن فرزندانشان و تمرين در اين اسکله تخريب شده، مشکل دارند يگانه‌فر خاطرنشان‌کرد: ‌در حالي که فدراسيون قايقراني به دليل وجود موقعيت‌هاي خوب براي قايقراني در استان‌مان اذعان دارد، بايد شاكله تيم‌ملي از خوزستان باشد ولي شهرداري و سازمان زيباسازي آن طوري که بايد به اين رشته توجه ندارد و به فکر مسايل ديگري هستند. يک شرکت خصوصي هدفش درآمدزايي است و فکر نکنم بتواند در بحث ورزش کاري انجام دهد. ‏




تاریخ: 9 / 2 / 1391برچسب:,
ارسال توسط طهماسبی
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 12
بازدید هفته : 4
بازدید ماه : 378
بازدید کل : 27771
تعداد مطالب : 339
تعداد نظرات : 6
تعداد آنلاین : 1



Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت

.

.

آمار وبلاگ:

بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 12
بازدید هفته : 4
بازدید ماه : 378
بازدید کل : 27771
تعداد مطالب : 339
تعداد نظرات : 6
تعداد آنلاین : 1

<-PollName->

<-PollItems->