شهردار اهواز گفت: تشريفات ساخت پاركينگ طالقاني با مساحت 2 هزار و 400 متر در هشت طبقه در حال انجام است.
منصور كتانباف در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي ايسناي خوزستان اظهار كرد: احداث پاركينگ طبقاتي طالقاني با انتشار فراخوان و جذب سرمايهگذار انجام ميشود كه هم اكنون تشريفات آن در حال پيگيري است.
وي با بيان اينكه اجراي طرح پاركبان بايد به صورت مكانيزه و الكترونيك همانند شهرهاي تهران و مشهد در اهواز اجرا شود، افزود: اقدامات اين طرح نيز با جذب سرمايهگذار اجرايي خواهد شد و اميدواريم در نيمه دوم سال اجرا شود.
كتانباف گفت: بيشتر فضاهاي تجاري شهر به ويژه اماكن قديمي فاقد پاركينگ هستند و استفاده عموم از اين فضاها باعث ايجاد ترافيك در شهر ميشود كه احداث پاركينگهاي طبقاتي در هسته مركزي شهر ميتواند اين معضل را حل كند.
مديرعامل شركت تعاوني گل و گياه دزفول گفت: با تمام شدن برداشت گل، 15 ميليون شاخه گل برداشت شد كه 10 ميليون شاخه آن مريم و مابقي گلهاي گلايل، ليليوم، زنبق، شببو و رز ميباشد.
محسن قلاوند در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقهخوزستان، با اشاره به اينكه سرمازدگيهاي زمستان سال قبل بيش از 40 درصد گلها را نابود كرد، اظهارداشت: اين سرمازدگيها به گلها خسارات زيادي وارد و گلهاي ليليوم و گلايل را كاملا نابود كرد و گل رز نيز به دليل خاصيت مقاومتي كه دارد مقدار كمي از آن از بين رفت.
وي ادامهداد: سال قبل كيفيت توليد خيلي خوب بود و اگر عوامل جوي حادث نميشد، به توليد بسيار بالايي دست مييافتيم.
مديرعامل شركت تعاوني گل و گياه دزفول افزود: هماكنون در حال درآوردن پياز گلهاي مريم از زمين براي كشت بعدي هستيم كه پس از آن پياز گل بايد به مدت 15 روز بيرون باشند و مجدداً كاشت شود.
قلاوند با بيان اينكه مركز خدمات بيمهاي خسارتي به گلكاران پرداخت نكرده است، خاطرنشانكرد: اين مركز از گلهاي خسارتديده بازديد و ميزان خسارت را ارزيابي كردند اما پس از ارزيابي خسارتها، هيچگونه هزينهاي بابت آن به گلكار پرداخت نشد.
وي يادآورشد: امسال نامهاي از سوي مديريت بحران به شبكههاي آبياري شمال خوزستان ابلاغ شد كه كليهي شركتهاي تعاوني كشاورزي دزفول مجاز به كشت بهاره و تابستانه نيستند كه كشت گل مريم را نيز شامل ميشود؛ از سوي ديگر بر اساس اين ابلاغيه اگر كشت گل در اين دو فصل از سوي گلكاران انجام شود، با آن قرارداد آب منعقد نخواهد شد.
استاندار خوزستان گفت: مشكل كمبود آبها، كاهش بارندگي و يا احداث سدهاي متعدد نيست، بلكه عدم رعايت صحيح الگوي مصرفي آب است.
سيدجعفر حجازي در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)منطقهخوزستان، اظهاركرد: خوزستان از سال 85 تاكنون در خشكسالي به سر ميبرد، شايد نسبت آن كم و زياد بوده است اما با تمام اين اوصاف، سالگذشته يك ميليون و 600 هزار تن توليد گندم داشتيم كه اگر الگوي مصرفي خود را تصحيح كنيم ميتوانيم اين رقم را تا 2 ميليون تن افزايش دهيم.
وي بيانكرد: خوزستان زماني رتبه هفتم كشور را در توليد برنج داشت اما با تلاشهاي صورت گرفته در سه سال اخير رتبه سوم را در توليد برنج به خود اختصاص داده است. زماني اصلا كسي فكر نميكرد خوزستان برنج توليد كند.
استاندار خوزستان تاكيدكرد: الگوي صحيح مصرف آب در توليد محصولات كشاورزي بسيار مفيد بوده و تا زماني كه مديريت در مصرف را درست نكنيم مشكل كم آبي ما برطرف نخواهد شد.
فرماندار انديكا گفت: تلاش ميكنيم در انديكا اداره ميراث فرهنگي راهاندازي شود.
عبدالحميد فخاريمقدم در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در خوزستان در خصوص مسايل موجود در مناطق گردشگری "شيمبار" و "تاراز" گفت: قبل از طرح مسايل و مشكلات انديكا از طرف انجمن دوستداران ميراث فرهنگي فرمانداري انديكا درصدد حل مشكلات اين مناطق برآمده بود.
او تاكيد كرد:حتي جلسه فرمانداري با نمايندگان ميراث فرهنگي و نمايندگان طرح بركت كه هزينه اين كار را تامين ميكنند روز گذشته انجام شد و قرار بر اين شدكه مسايل بررسي و دستهبندي و به مركز استان ارسال شوند.
وي ادامه داد: اين مسايل در گذشته هم چند بار بررسي و پيگيري شد. همچنين در خصوص ميزان پيشرفت فيزيكي طرحهاي اين مناطق بايد گفت كه حدود 70 تا 75 درصد بوده است و همچنان هم رو به پيشرفت است.
فرماندار انديكا در خصوص نبود اداره يا دفتر ميراث فرهنگي در انديكا گفت: يكي از پيگيريهاي اساسي فرمانداري استقرار و استقلال ادارات در سطح شهرستان است. در بحث ميراث فرهنگي هم با توجه به ظرفيتهاي بالاي گردشگري انديكا در حال پيگيري هستيم و موضوع را با ميراث فرهنگي استان مطرح كرديم تا اين اداره در انديكا نيز راهاندازي شود.
خبرگزاری فارس: ظهر امروز لرزههای خفیفی در شهرستان شوش احساس شد که خسارات و تلفاتی به همراه نداشت.
به گزارش خبرگزاری فارس از شوش، ظهر امروز لرزههای خفیفی در شهرستان شوش احساس شد که کانون زلزله در استان ایلام اعلام شد.
همچنین در ملاثانی، دزفول و برخی از مناطق اهواز نیز این لرزهها احساس شدند.
عبدالرضا سعیدنیا، فرماندار شوش در این باره گفت: این حادثه حوالی ساعت دو تا سه ظهر در این شهرستان اتفاق افتاد.
وی با بیان اینکه کانون زلزله در استان ایلام اعلام شده، افزود: طی تماسهایی با فرمانداری ایلام، کانون این لرزهها در منطقه مورموری از توابع استان ایلام اعلام شده است که در شهر دهلران این لرزه شدت بیشتری داشته است.
سعیدنیا خاطرنشان کرد: خوشبختانه این حادثه تلفات و خساراتی را به همراه نداشته است. البته این زلزله در منطقه مورموری استان ایلام، به خانهها گلی این منطقه خساراتی را وارد کرده است.