رامهرمز- خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی رامهرمز گفت: 267 قطعه شیء عتقیقه و تاریخی از یک قاچاقچی در این شهرستان واقع در استان خوزستان کشف و ضبط شد.
سرهنگ اسماعیل صفری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ماموران پلیس این شهرستان در بازرسی از منزل این شخص، اشیاء عتیقه ای چون 261 مهره در اندازه های مختلف، گلدان شیشه ای، تعدادی انگشتر و یک دستگاه گنج یاب کشف کردند.
صفری با اشاره به اینکه قدمت این اشیاء احتمالا مربوط به دوره های اسلامی است، افزود: کارشناسان در حال بررسی قدمت دقیق و ارزش ریالی این اشیای تاریخی هستند.
وی تصریح کرد: قاچاقچی دستگیر شده از افراد سابقه دار است که به مراجع قضایی تحویل شد.
نمونه از اشیا کشف شده درجوبجی رامهرمز
شهرستان رامهرمز از اشیاء باستانی فراوانی برخوردار است و چند سال قبل بیل میکانیکی کارگران در منطقه جوبجی ده ها قطعه طلا و باستانی را از دل خاک بیرون کشید که البته هنوز وضع این گنجینه و مکان نگهداری از آن نامعلوم است.
شهر باستانی رامهرمز به تناسب قدمت واهمیت بسیار زیادی که به ویژه در زمان ساسانی داشتهاست، مجموعه ای گرانبها از آثار تاریخی را در خود جای دادهاست.
تل برمی یا همان قلعه دا و دختر (مادر و دختر) در شمال شهر رامهرمز در دامنه های میانی کوه گچی بر روی تپه ای قرار دارد. شکل دایره مانند هر دو واحد قلعه معماری قلعه سازی رومی را می رساند و همانند آثار باقیمانده قلعه های رومی جنوب مدیترانه است. این قلعه احتمالاً دژی از دوره ساسانی است.
خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب از سفارش ساخت و خرید بیش از 11 هزار و 400 قلم کالای مورد نیاز این شرکت در بخشهای مختلف به ارزش هفت هزار و 500 میلیارد ریال در سال جاری خبر داد. | |
هرمز قلاوند در حاشیه دومین گردهمایی متخصصان جوان صنعت نفت در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به اینکه شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به عنوان محور تولید نفت در کشور مطرح است به منظور رسیدن به خودکفایی و عمل به منویات مقام معظم رهبری در راستای تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، تقویت ساخت داخل و رسیدن به خودکفایی در زمینه تجهیزات نفتی از رویکرد شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب است. وی با بیان اینکه واحد «ساخت کالا در داخل» در مناطق نفتخیز جنوب تقویت شده است، افزود: سال گذشته بیش از هشت هزار قطعه از طریق این واحد سفارش داده شده و در سال جاری نیز برای سفارش ساخت و خرید بیش از 11 هزار و 400 قلم کالای مورد نیاز در بخش حفاری، ماشین آلات فرآیندی، انواع لوله های جریانی، شیرآلات و اتصالات از منابع داخلی به ارزش تقریبی هفت هزار و 500 میلیارد ریال برنامه ریزی شده است.
قلاوند با بیان اینکه بسیاری از مشکلات تامین کالای مناطق نفتخیز جنوب در سال 91 با توجه به برنامه ریزیهای صورت گرفته، مرتفع می شود، گفت: اواخر سال گذشته برخی شرکتهای توانمند داخلی برای ساخت قطعات کمپرسورها که از تجهیزات استراتژیک به شمار می روند، شناسایی شده و قرار است در سال 91 قرارداد ساخت دو هزار قلم از قطعات کمپرسورهای صنعت نفت و گاز به صورت قرارداد باز به آنها واگذار شود. وی یادآور شد: همچنین تفاهمنامه چهارجانبه ساخت قطعات یدکی انواع دستگاه های مورد نیاز مناطق نفتخیز جنوب میان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، استانداری خوزستان، شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان و انجمن سازندگان تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی خوزستان به ارزش حداقل یک هزار میلیارد ریال نیز از دیگر دستاوردهای بومی سازی است. مدیرعامل شرکت مناطق نفتخیز جنوب با تاکید بر اهمیت نگهداشت توان تولید و اشاره به اینکه اکثر مخارن در محدوده مناطق نفتخیز در نیمه دوم عمر خود قراردارند، افزود: براساس برنامه پنجم توسعه باید به دنبال راهکارهایی برای تولید پایدار نفت باشیم. وی استفاده از تلمبه های درون چاهی، افزایش ناوگان حفاری و همچنین حفر چاه های جدید را راهکاری برای کاهش افت طبیعی تولید از مخارن نفتی عنوان کرد و گفت: هم اکنون به دنبال افزایش ضریب برداشت از مخازن هستیم هر چند استحصال نفت از مخازن کربناته بر خلاف ماسه سنگ مشکل تر است. وی با بیان اینکه ارتباط بین صنعت و دانشگاه حلقه مفقوده است و تاکنون ارتباط تنگاتنگی با دانشگاه برقرار نشده است، تصریح کرد: برنامه ریزی ویژه ای در این راستا صورت گرفته و برای ایجاد ساختارهای صحیح بین صنعت و دانشگاه تلاش می شود. |
خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب از سفارش ساخت و خرید بیش از 11 هزار و 400 قلم کالای مورد نیاز این شرکت در بخشهای مختلف به ارزش هفت هزار و 500 میلیارد ریال در سال جاری خبر داد.
هرمز قلاوند در حاشیه دومین گردهمایی متخصصان جوان صنعت نفت در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به اینکه شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به عنوان محور تولید نفت در کشور مطرح است به منظور رسیدن به خودکفایی و عمل به منویات مقام معظم رهبری در راستای تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، تقویت ساخت داخل و رسیدن به خودکفایی در زمینه تجهیزات نفتی از رویکرد شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب است.
وی با بیان اینکه واحد «ساخت کالا در داخل» در مناطق نفتخیز جنوب تقویت شده است، افزود: سال گذشته بیش از هشت هزار قطعه از طریق این واحد سفارش داده شده و در سال جاری نیز برای سفارش ساخت و خرید بیش از 11 هزار و 400 قلم کالای مورد نیاز در بخش حفاری، ماشین آلات فرآیندی، انواع لوله های جریانی، شیرآلات و اتصالات از منابع داخلی به ارزش تقریبی هفت هزار و 500 میلیارد ریال برنامه ریزی شده است.
قلاوند با بیان اینکه بسیاری از مشکلات تامین کالای مناطق نفتخیز جنوب در سال 91 با توجه به برنامه ریزیهای صورت گرفته، مرتفع می شود، گفت: اواخر سال گذشته برخی شرکتهای توانمند داخلی برای ساخت قطعات کمپرسورها که از تجهیزات استراتژیک به شمار می روند، شناسایی شده و قرار است در سال 91 قرارداد ساخت دو هزار قلم از قطعات کمپرسورهای صنعت نفت و گاز به صورت قرارداد باز به آنها واگذار شود.
وی یادآور شد: همچنین تفاهمنامه چهارجانبه ساخت قطعات یدکی انواع دستگاه های مورد نیاز مناطق نفتخیز جنوب میان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، استانداری خوزستان، شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان و انجمن سازندگان تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی خوزستان به ارزش حداقل یک هزار میلیارد ریال نیز از دیگر دستاوردهای بومی سازی است.
مدیرعامل شرکت مناطق نفتخیز جنوب با تاکید بر اهمیت نگهداشت توان تولید و اشاره به اینکه اکثر مخارن در محدوده مناطق نفتخیز در نیمه دوم عمر خود قراردارند، افزود: براساس برنامه پنجم توسعه باید به دنبال راهکارهایی برای تولید پایدار نفت باشیم.
وی استفاده از تلمبه های درون چاهی، افزایش ناوگان حفاری و همچنین حفر چاه های جدید را راهکاری برای کاهش افت طبیعی تولید از مخارن نفتی عنوان کرد و گفت: هم اکنون به دنبال افزایش ضریب برداشت از مخازن هستیم هر چند استحصال نفت از مخازن کربناته بر خلاف ماسه سنگ مشکل تر است.
وی با بیان اینکه ارتباط بین صنعت و دانشگاه حلقه مفقوده است و تاکنون ارتباط تنگاتنگی با دانشگاه برقرار نشده است، تصریح کرد: برنامه ریزی ویژه ای در این راستا صورت گرفته و برای ایجاد ساختارهای صحیح بین صنعت و دانشگاه تلاش می شود.
اهواز - خبرگزاری مهر: مصرف داروهای درمان ناتوانی جنسی در شرایطی در کشور در حال افزایش است که اغلب اینگونه مصرفها، خودسرانه و براساس تبلیغات کاذب به خصوص از طریق شبکه های ماهواره ای صورت می گیرد و این امر خطراتی فراوانی را متوجه افراد می کند. | |
به گزارش خبرنگار مهر، عده ای از مردان از ناتوانی جنسی رنج می برند و بدون اینکه به دنبال درمان آن باشند به صورت خودسرانه دارو مصرف می کنند. این در حالی است که شبکه های ماهواره ای بدون هیچ واهمه و تاملی در حال تبلیغات انواع داروهای به اصطلاح ناتوانی جنسی هستند که این مسئله خطراتی را متوجه جامعه می کند زیرا این شیوه در حال حاضر موثر بوده و این تبلیغات باعث فروش انواع داروها بین مردم شده که شاید کسی از زیانهای احتمالی آنها خبر نداشته باشد. "ف - ر" مرد 36 ساله اهوازی که در یکی از بیمارستانهای این شهرستان بستری شده و در ظاهر بسیار فردی افسرده، عصبی و پریشان خاطر به نظر می رسد در خصوص بستری شدنش اظهار کرد: من برای درمان ناتوانی جنسی به حرف دوستان نزدیکم گوش دادم و روزی بیش از سه قرص از این نوع داروها مصرف کردم و پس از سپری شدن تقریبا یک ماه نه فقط نتیجه مطلوب حاصل نشد بلکه دچار ناراحتیهای گوارشی نیز شدم.
وی گفت: از مسئولان می خواهم نسبت به این قضیه مهم که گریبانگیر اکثر جوانان است و شاید جوانان به علت خجالتی بودن نتوانند مشکلات خودشان را مطرح کنند. در همین خصوص دکتر سیروس دهقانی کارشناس مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه بیشترین دلیل ایجاد ناتوانی جنسی در مردان می تواند عیبهای عضوی و یا روانی باشد، تصریح کرد: وقتی مردی استرس و افسردگی داشته و یا نگران این باشد که نمی تواند رابطه ای داشته باشد، دچار ناتوانی می شود که به آن ناتوانی جنسی روانی میگویند و نیمی از موارد ناتوانی های جنسی به دلیل بیماری، جراحی و تصادف به وجود می آید که علت آن نیز ایجاد صدمه های عروقی عصبی است.
دهقانی با بیان اینکه داروها و علل هورمونی نیز می توانند در این قضیه موثر باشند، تاکید کرد: در بین بیماریها، باید از بیماری قند یا دیابت نام برد که باعث ایجاد ضایعات عروقی - عصبی شده و ناتوانی جنسی را ایجاد می کند. این کارشناس دارویی با اشاره به اینکه شبکه های ماهواره ای و اینترنتی رسانه های غرب با تبلیغات گسترده خود سلامت جوانان ما را هدف قرار داده اند، تصریح کرد: استفاده از این نوع دارو درافراد مسن به ویژه کسانی که از داروهای خاصی مثل نیتراتها ( داروهای بیماران قلبی) استفاده می کنند، باید با نظر مستقیم پزشک مربوطه و تجویزوی مصرف شود در غیر این صورت می تواند خطرآفرین باشد. دهقانی تاکید کرد: در صورتی که در خلال فعالیت جنسی علائمی مثل منگی، گیجی، تهوع، یا دردهای قلبی ( درد سینه، احساس سفتی و فشار در سینه، کرختی ، درد در قفسه سینه یا شانه و فک تحتانی ) در مصرف کننده پدید آمد از ادامه فعالیت جنسی باید خودداری شود و سریعا به پزشک مراجعه کرد. وی افزود: در صورت مصرف اتفاقی بیش از مقادیر توصیه شده، بیمار را باید سریعا به بیمارستان منتقل کرد.
وی عنوان کرد: حفظ رژیم غذایی، ورزش و کنترل قند خون به وسیله دارو و آن هم زیر نظر پزشک مربوطه مشکل را رفع می کند، اما در صورت طولانی بودن، ناتوانی جنسی مزمن ایجاد خواهد کرد که درمان آن مشکل است.
کارشناس مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به اینکه یکی دیگر از علل عضوی، بیماریهای قلبی عروقی است، افزود: جراحیهای وسیع لگنی که برای کنترل سرطان پروستات، مثانه و روده بزرگ به کارگرفته می شود، به علت اینکه در آن، جراح سعی در برداشتن کامل همه بافتهای اطراف سرطان را دارد، باعث صدمه به عروق و اعصاب مسئول می شوند و نهایتا ناتوانی جنسی ایجاد می کنند. دهقانی با بیان اینکه داروهای ضد فشار خون، عصبی و ضد افسردگی باعث ایجاد ناتوانی جنسی می شوند، تصریح کرد: به این مورد نیز ناتوانی جنسی دارویی می گویند. در این نوع ناتوانی جنسی، پزشک است که به شما برای ادامه یا قطع دارو توصیه لازم را خواهد کرد و قطع خودسرانه دارو عوارض دیگری را می تواند در پی داشته باشد. از سوی دیگر دکتر فرخ رامش کارشناس ارشد دارویی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در این زمینه می گوید: داروی جنسی حتما پس از تشخیص بیماری زیر نظر پزشک مصرف شود.
وی با بیان اینکه بسیاری از افرادی که این داروها را به صورت خودسرانه و تنها به توصیه اطرافیان مصرف می کنند، ممکن است این نوع دارو، مورد نیاز آنها نباشد و داروی دیگری برای رفع مشکل خود مورد نیاز داشته باشند، تصریح کرد: برخی از داروها در بعضی از افراد منع مصرف داشته و با داروهای دیگر نیز تداخل اثر دارند و ضروری است مصرف آنها زیر نظر پزشک متخصص صورت گیرد. وی تصریح کرد: مراجعه به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری در اینگونه موارد بهترین راهکار است. |
اهواز - خبرگزاری مهر: مصرف داروهای درمان ناتوانی جنسی در شرایطی در کشور در حال افزایش است که اغلب اینگونه مصرفها، خودسرانه و براساس تبلیغات کاذب به خصوص از طریق شبکه های ماهواره ای صورت می گیرد و این امر خطراتی فراوانی را متوجه افراد می کند. | |
به گزارش خبرنگار مهر، عده ای از مردان از ناتوانی جنسی رنج می برند و بدون اینکه به دنبال درمان آن باشند به صورت خودسرانه دارو مصرف می کنند. این در حالی است که شبکه های ماهواره ای بدون هیچ واهمه و تاملی در حال تبلیغات انواع داروهای به اصطلاح ناتوانی جنسی هستند که این مسئله خطراتی را متوجه جامعه می کند زیرا این شیوه در حال حاضر موثر بوده و این تبلیغات باعث فروش انواع داروها بین مردم شده که شاید کسی از زیانهای احتمالی آنها خبر نداشته باشد. "ف - ر" مرد 36 ساله اهوازی که در یکی از بیمارستانهای این شهرستان بستری شده و در ظاهر بسیار فردی افسرده، عصبی و پریشان خاطر به نظر می رسد در خصوص بستری شدنش اظهار کرد: من برای درمان ناتوانی جنسی به حرف دوستان نزدیکم گوش دادم و روزی بیش از سه قرص از این نوع داروها مصرف کردم و پس از سپری شدن تقریبا یک ماه نه فقط نتیجه مطلوب حاصل نشد بلکه دچار ناراحتیهای گوارشی نیز شدم.
وی گفت: از مسئولان می خواهم نسبت به این قضیه مهم که گریبانگیر اکثر جوانان است و شاید جوانان به علت خجالتی بودن نتوانند مشکلات خودشان را مطرح کنند. در همین خصوص دکتر سیروس دهقانی کارشناس مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه بیشترین دلیل ایجاد ناتوانی جنسی در مردان می تواند عیبهای عضوی و یا روانی باشد، تصریح کرد: وقتی مردی استرس و افسردگی داشته و یا نگران این باشد که نمی تواند رابطه ای داشته باشد، دچار ناتوانی می شود که به آن ناتوانی جنسی روانی میگویند و نیمی از موارد ناتوانی های جنسی به دلیل بیماری، جراحی و تصادف به وجود می آید که علت آن نیز ایجاد صدمه های عروقی عصبی است.
دهقانی با بیان اینکه داروها و علل هورمونی نیز می توانند در این قضیه موثر باشند، تاکید کرد: در بین بیماریها، باید از بیماری قند یا دیابت نام برد که باعث ایجاد ضایعات عروقی - عصبی شده و ناتوانی جنسی را ایجاد می کند. این کارشناس دارویی با اشاره به اینکه شبکه های ماهواره ای و اینترنتی رسانه های غرب با تبلیغات گسترده خود سلامت جوانان ما را هدف قرار داده اند، تصریح کرد: استفاده از این نوع دارو درافراد مسن به ویژه کسانی که از داروهای خاصی مثل نیتراتها ( داروهای بیماران قلبی) استفاده می کنند، باید با نظر مستقیم پزشک مربوطه و تجویزوی مصرف شود در غیر این صورت می تواند خطرآفرین باشد. دهقانی تاکید کرد: در صورتی که در خلال فعالیت جنسی علائمی مثل منگی، گیجی، تهوع، یا دردهای قلبی ( درد سینه، احساس سفتی و فشار در سینه، کرختی ، درد در قفسه سینه یا شانه و فک تحتانی ) در مصرف کننده پدید آمد از ادامه فعالیت جنسی باید خودداری شود و سریعا به پزشک مراجعه کرد. وی افزود: در صورت مصرف اتفاقی بیش از مقادیر توصیه شده، بیمار را باید سریعا به بیمارستان منتقل کرد.
وی عنوان کرد: حفظ رژیم غذایی، ورزش و کنترل قند خون به وسیله دارو و آن هم زیر نظر پزشک مربوطه مشکل را رفع می کند، اما در صورت طولانی بودن، ناتوانی جنسی مزمن ایجاد خواهد کرد که درمان آن مشکل است.
کارشناس مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به اینکه یکی دیگر از علل عضوی، بیماریهای قلبی عروقی است، افزود: جراحیهای وسیع لگنی که برای کنترل سرطان پروستات، مثانه و روده بزرگ به کارگرفته می شود، به علت اینکه در آن، جراح سعی در برداشتن کامل همه بافتهای اطراف سرطان را دارد، باعث صدمه به عروق و اعصاب مسئول می شوند و نهایتا ناتوانی جنسی ایجاد می کنند. دهقانی با بیان اینکه داروهای ضد فشار خون، عصبی و ضد افسردگی باعث ایجاد ناتوانی جنسی می شوند، تصریح کرد: به این مورد نیز ناتوانی جنسی دارویی می گویند. در این نوع ناتوانی جنسی، پزشک است که به شما برای ادامه یا قطع دارو توصیه لازم را خواهد کرد و قطع خودسرانه دارو عوارض دیگری را می تواند در پی داشته باشد. از سوی دیگر دکتر فرخ رامش کارشناس ارشد دارویی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در این زمینه می گوید: داروی جنسی حتما پس از تشخیص بیماری زیر نظر پزشک مصرف شود.
وی با بیان اینکه بسیاری از افرادی که این داروها را به صورت خودسرانه و تنها به توصیه اطرافیان مصرف می کنند، ممکن است این نوع دارو، مورد نیاز آنها نباشد و داروی دیگری برای رفع مشکل خود مورد نیاز داشته باشند، تصریح کرد: برخی از داروها در بعضی از افراد منع مصرف داشته و با داروهای دیگر نیز تداخل اثر دارند و ضروری است مصرف آنها زیر نظر پزشک متخصص صورت گیرد. وی تصریح کرد: مراجعه به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری در اینگونه موارد بهترین راهکار است. |
خبرگزاری فارس: در واپسین ساعات شب گذشته، تصادف خونین در مسیر هندیجان ـ دیلم یک کشته و سه مجروح بر جای گذاشت.

به گزارش خبرگزاری فارس از هندیجان، حوالی ساعت 12 و نیم بر اساس برخورد دو خودرو در مسیر هندیجان ـ دیلم تصادفی خونین صورت گرفت. در این حادثه ماشین سنگین خاور با خودروی پراید برخورد کرده و آن را به زیر کشاند.بر اساس تصادف مذکور یکی از سرنشینان خودروی پراید در جا کشته و سه سرنشین دیگر نیز به شدت مجروح و راهی بیمارستان شدند؛ حال مجروحان وخیم گزارش شده است. این حادثه خونین روبهروی روستای رگ سفید هندیجان صورت گرفته و بر اساس گزارشهای رسیده به دلیل خواب آلودگی راننده ماشین سنگین رخ داده است. گفتنی است این مسیر یکی از پرترددترین جادههای خوزستان و استان بوشهر نام گرفته و سالانه تعداد زیادی تصادف منجر به فوت را به خود اختصاص میدهد. لازم است برای پیشگیری از حوادث اینچنینی توسط مسئولان امر بهویژه پلیس راهنمایی و رانندگی چارهاندیشی شود.
خبرگزاری فارس: پس از آنکه سه بار مجوز کمیسیون حفاری برای انسداد خیابان شریعتی شوشتر صادر شد تا اداره آب و فاضلاب برای این خیابان شریانی شوشتر فاضلاب مکانیزه اجرا کند بار دیگر و برای چهارمین بار این مهم محقق نشد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شوشتر، پس از اعلامهای قبلی اداره آب و فاضلاب به صورت نصب بنرهای متعدد در معابر شهری مبنی بر اینکه مسیر خیابان شریعتی در شوشتر از روز شنبه 23 اردیبهشتماه مسدود میشود این اتفاق نیفتاد و اجرای این پروژه بار دیگر به تعویق افتاد. بر این اساس، پیش از این قرار بود که اجرای این پروژه پیش از ماه محرم در سال گذشته، سپس بعد از ماه محرم در ابتدای ماه صفر انجام شود که پس از آن نیز به دلیل ایام نوروز این پروژه اجرا نشد. اجرای این پروژه از نظر شورای بهداشت و امنیت غذایی بیش از سه سال است که ضروری تشخیص داده شده است ولی برای اجرای آن کوتاهی میشود. رئیس اداره آب و فاضلاب شوشتر در این باره در گفتوگو با خبرنگار فارس در شوشتر اظهار داشت: اجرای این پروژه نیازمند مقدماتی بوده است که هنوز مقدمات آن فراهم نشده است. محراب قنبری خاطر نشان کرد: پیمانکار باید علائم انسداد خیابان را با راهنمایی و رانندگی هماهنگ میکرد و علائم و نحوه انسداد با راهنمایی و رانندگی هماهنگ میشد که به دلیل تأخیر در این باره این پروژه در موعد مقرر اجرایی نمیشود. از آنجایی که تنها 60 روز (سه فاز 20 روز) برای این پروژه زمان در نظر گرفته شده است، اجرایی اینچنینی شبهات زیادی برای پایانی به موقع را ایجاد کرده است.