چهارمین نشست معاونان و مدیران غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی ( اعضای قطب خلیج فارس- منطقه 9 كشور) امروز با حضور دکتر گرجی معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی سازمان غذا و داروی كشور در دانشگاه علوم پزشكی بوشهر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دکتر بهزاد شریف مخمل زاده دبیرنشست قطب خلیج فارس (معاونت های غذا و داروی منطقه 9 كشور) در این نشست با بیان اینکه عضویت دانشگاه و دانشكده های مرزی در قطب خلیج فارس، نقش مهمی در تامین سلامت جامعه دارد، گفت:منطقه 9 معاونت های غذا و دارو شامل دانشگاه و دانشكده های علوم پزشكی اهواز، بندرعباس،بوشهر،قشم،كیش و دزفول است که از اسفندماه سال 89 تشكیل شده است و سه نشست قبلی به ترتیب درشهرهای اهواز، كیش و بندرعباس برگزار شده است.
وی با اشاره به اینکه در چهارمین نشست دو روزه منطقه 9 معاونت های غذا و دارو كارگروه های تخصصی در بخش های دارو، غذا، آزمایشگاه و روابط عمومی تشكیل خواهد شد، تصریح کرد: تشكیل شورای مركزی قطب های سراسر كشور در سازمان غذا و دارو، تشكیل دبیرخانه در هر معاونت غذا و دارو، بررسی وضعیت مصوبات مرتبط با معیشت كاركنان در هیات امنای دانشگاه ها و نحوه پرداخت آن، تدوین برنامه عملیاتی قطب خلیج فارس، گزارش دوره های آموزشی برگزار شده، راه اندازی پورتال و بررسی تشكیلات نیروی انسانی از محورهای كاری این نشست است.
وی از دیگر برنامه های این نشست را راهنمای آموزش مسوولان فنی، الگوی رسیدگی به شكایت ها، یكسان سازی صدور مجوز ترخیص مواد اولیه و فرآیند شده در قطب، همایش خرما، استقرار نماینده غذا و دارو در پنجره واحد تجاری گمرك، تفویض اختیار صدور پروانه مسوول فنی و بهره برداری و ملزم كردن مدیران كارخانجات در همكاری با مسوولان فنی برای گذراندن دوره های آموزشی عنوان کرد
شریف مخمل زاده تاکید کرد: حاكمیت بالینی و ارتقای خدمات دارویی در بیمارستان ها، بررسی برنامه پزشك خانواده و نظام ارجاع در مناطق شهری و وضعیت داروخانه در طرح، توزیع داروهای خاص و یارانه ای، سهولت دسترسی بیماران، ثبت كمبودهای دارویی و پیگیری سامانه ای برای قطب را از پیشنهادی مدیریت نظارت بر دارو مورد بررسی در این نشست بیان کرد.
وی خاطرنشان کرد: الزام به شركت در برنامه های مهارت حرفه ای، وضعیت استقرار استاندارهای ایزو، بررسی مصوبات قبلی، تعیین تعرفه های آزمون ها، جمع بندی و آمارگیری توانمندی های آزمایشگاه ها و ارتباط و تعامل بیشتر بین آزمایشگاه های قطب خلیج فارس نیز از موضوعات مورد نظر مدیریت آزمایشگاه ها است كه در چهارمین نشست اعضای قطب جنوب بررسی خواهد شد.
دبیر چهارمین نشست معاونت های غذا و داروی منطقه 9 کشور ( قطب خلیج فارس) در پایان تصریح کرد: راه اندازی سایت یا وبلاگ خبری با هدف تبادل و افزایش وسعت انتشار اخبار، اطلاع رسانی متمركز با هدف فراگیری و كاهش هزینه ها، آموزش تخصصی كاركنان روابط عمومی، بررسی جشنواره، همایش یا نمایشگاه های مشترك، تعامل با رسانه ها و اجرای برنامه افكار سنجی مشترك در سطح قطب با هدف سنجش میزان آشنایی و رضایت عمومی از معاونت های غذا و دارو نیز از دیگر موضوعاتی است كه در این نشست انجام خواهد شد.
خبرگزاری فارس: مدیر اجرایی شورای هماهنگی عمره و عتبات دانشگاهیان استان خوزستان از اعزام آخرین کاروانهای عمره گزار در روز 26 اردیبهشت ماه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز، علیرضا میرسلیم اظهار داشت: روز سه شنبه هفته جاری (26 اردیبهشت ماه) دو کاروان 120 نفره شامل دانشجویان متاهل و اساتید دانشگاههای استان خوزستان از فرودگاه اهواز به سرزمین وحی اعزام میشوند. وی متذکر شد: دانشجویان متاهل و اساتید عضو کاروانهای عمره به مدیریت قاسم نیسی و سید حسن موسوی باید در روز سهشنبه راس ساعت 13 در فرودگاه اهواز حاضر باشند، همچنین همراه داشتن فیش بانکی مربوط به عوارض خروج از کشور در روز اعزام الزامی است.
خبرگزاری فارس: معاون دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز از اجرای طرح بیمه تکمیلی دانشجویان در سالجاری خبر داد.

محمد راضیجلالی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اهواز به مناسبت آغاز هفته خوابگاهها، اظهار داشت: از مهر ماه امسال همه دانشجویان این دانشگاه زیر پوشش بیمه تکمیلی قرار میگیرند تا در صورت نیاز به درمان یا اعمال جراحی و دیگر موارد پزشکی بار مالی سنگینی بر دوش خانواده آنها تحمیل نشود. وی با بیان اینکه از مهر ماه سال گذشته (آغاز سال تحصیلی 91-90) همه دانشجویان زیر پوشش بیمه حوادث قرار داشتند، خاطرنشان کرد: در صورت بروز حوادث و نیاز به درمان حتی در خارج از دانشگاه و هنگامی که دانشجویان در شهر خود اقامت دارند، بخش زیادی از هزینه درمان آنها با ارائه مدارک و مستندات توسط بیمه پرداخت میشود. معاون دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز همچنین از ایجاد تنوع در لیست غذای دانشجویان از مهر سال جاری خبر داد و گفت: از سال تحصیلی آینده در وعده ناهار دو نوع غذا سرو میشود و دانشجو حق انتخاب دارد. راضیجلالی با اشاره به سلف سرویس جدید دانشگاه که هم اکنون در حال تجهیز است، افزود: سلف جدید واقع در حد فاصل دانشکدههای ادبیات، دامپزشکی و علوم ریاضی که به نام خلیج فارس نامگذاری شده، تا سه هفته آینده تکمیل میشود و از سال تحصیلی آینده آماده بهرهبرداری است. وی ادامه داد: سیستم اتوماسیون تغذیه دانشجویان که از سال گذشته راهاندازی شده به زودی به طور ثابت در همه خوابگاههای سطح شهر مستقر میشود. معاون دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز همچنین با قبول برخی مشکلات اینترنت و پایین بودن سرعت آن به ویژه در خوابگاهها، گفت: شبکه اینترنت در دانشگاه به طور کامل بررسی شده و هیچ مشکلی ندارد. اختلالاتی که در این زمینه وجود دارد مربوط به شبکه استان است که مخابرات وعده داده به زودی برطرف شود. * جشنهای هفته خوابگاهها راضیجلالی برگزاری جشنهای دانشجویی به طور جداگانه برای دختران و پسران، مسابقات آشپزی، مسابقات ورزشی، کارگاه آموزشی اطفاء حریق و ایمنی، خدمات رایگان در درمانگاه معاونت دانشجویی شامل تزریقات، پانسمان، ویزیت پزشک و تست قند خون، برگزاری نمایشگاه عینک در دانشکدهها را از جمله برنامههایی عنوان کرد که به مناسبت هفته خوابگاهها برای دانشجویان برگزار میشود. وی همچنین افتتاح دفتر مشاوره مجتمع خوابگاهی خواهران، خشک شویی مجتمع خوابگاهی، تاکسی تلفنی ویژه بانوان، بازارچه معاونت دانشجویی را از جمله مواردی عنوان کرد که در هفته خوابگاهها افتتاح میشوند. این مسئول اذعان داشت: هفته خوابگاهها در دانشگاه شهید چمران اهواز از 22 اردیبهشت ماه با توزیع غذای رایگان در وعده شام در همه خوابگاهها آغاز شده و تا پنجشنبه 28 اردیبهشت ماه با اجرای برنامههای متنوع که اهم آنها نام برده شد، ادامه دارد.
خبرگزاری فارس: نخستین جشنواره علمی، فرهنگی، ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز، یادمان شهید اسماعیل دقایقی، آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، مدیر امور شاهد و ایثارگر این دانشگاه ظهر امروز در افتتاحیه جشنواره، هدف از برگزاری این برنامه را انسجام بخشی و تقویت فعالیتهای کانون علمی فرهنگی ایثار، سازماندهی نیروهای پراکنده دانشجویی و هدایت آنها به سوی کار گروهی و ارتقای سطح علمی، فرهنگی و ورزشی دانشجویان اعلام کرد. محمد چکشیان گفت: در بخش علمی این جشنواره برگزاری کارگاههای آموزشی با موضوعات بومیسازی علوم و آشنایی با تکنولوژیهای نوین، فراخوان مقاله و وبلاگ، انتخاب نفرات برتر آموزشی با بررسی معدل ترم گذشته و معدل کل دانشجویان کارشناسی از هر دانشکده یک نفر، انتخاب نفرات پژوهشی و مسابقه اطلاعات عمومی پیشبینی شده است. وی برنامههای فرهنگی جشنواره دانشجویان شاهد و ایثارگر را شامل مسابقه کتابخوانی (کتاب پرواز تا بی نهایت، مروری بر زندگی شهید بابایی)، بهترین ایده فرهنگی، یک عکس یک خاطره از دفاع مقدس، مسابقه پیامکی با موضوع حضرت زهرا (س)، شهید دقایقی و دفاع مقدس و انتخاب فعالان برتر فرهنگی عنوان کرد. مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز به برنامههای ورزشی در این جشنواره اشاره کرد و گفت: مسابقات ورزشی در دو بخش خواهران و برادران برنامه ریزی شده است. برای برادران مسابقات فوتسال، دو، تنیس رویمیز، بدمینتون و شطرنج و برای خواهران رشتههای تنیس روی میز، شطرنج، بدمینتون و دارت در نظر گرفته شده است. چکشیان ادامه داد: در هفته پایانی جشنواره نمایشگاه کتاب و محصولات فرهنگی با 40 درصد تخفیف و نمایشگاه پوسترهای فرهنگی و دستاوردهای علمی، پژوهشی دانشجویان شاهد و ایثارگر به نمایش گذاشته میشود. وی با بیان اینکه جشنواره فرهنگی ورزشی علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر تا یکم خردادماه ادامه دارد، متذکر شد: بخشی از برنامههای این جشنواره برای همه دانشجویان تدارک دیده شده و دانشجویان غیر شاهد هم میتوانند در آنها شرکت کنند. این مسئول خاطرنشان کرد: حدود 60 نفر خروجی این جشنواره در حوزههای فرهنگی، علمی و ورزشی در واقع به عنوان هسته مرکزی کانون علمی فرهنگی ایثار محسوب میشوند که همه کارهای دانشجویی این کانون با محوریت و مدیریت آنها برگزار میشود.
خبرگزاری فارس: سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان از اجرای طرح شبنم خبر داد و گفت: بازرسیهای جدی برای مقابله با پدیده واردات کالاهای قاچاق در همه اصناف مشمول اجرای این طرح آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، امیرحسین نظری ظهر امروز در همایش اجرای پروژه شبکه بازرسی و نظارت مردمی(شبنم) در محل سالن جلسات شرکت توسعه نیشکر، اظهار کرد: از بیست و یکم اردیبهشت ماه بازرسان مرتبط با این شبکه به طور جدی با واحدهای صنفی متخلف برخورد را آغاز کردهاند. وی از گروههای کالایی شامل تجهیزات پزشکی، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، موبایل، رایانه و ملحقات آن و همچنین انواع اسباب بازی به عنوان کالاهای مشمول طرح شبنم یاد کرد که کالاهای وارداتی این گروهها باید بارکد دو بعدی شبنم را داشته باشند تا کالای قاچاق تلقی نشود. نظری عنوان کرد: با اجرای طرح شبنم، ضریب نفوذ بازرسی و کنترل کالاهای غیرمجاز و قاچاق افزایش مییابد. شبکه بازرسی نظارت مردمی همچنین امکان سیاستگذاری و کنترل دولت در بخش کالا و خدمات را تقویت میکند. این مسئول با اشاره به گستردگی شبکه توزیع و امکان نظارت فردی در بازرسی کالاها، اضافه کرد: با معرفی کد رهگیری دوبعدی برای هر کالا تنها یک بارکد تعریف میشود و شرایط مهیا میشود تا مسیر ورود کالا به بازار به راحتی رصد شود. سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان، مرحله نخست طرح شبنم را اطلاع رسانی اجرای طرح عنوان کرد و گفت: هم اکنون این مرحله به اتمام رسیده و این طرح وارد فاز عملیاتی خود شده است. وی ادامه داد: طرح شبکه بازرسی نظارت مردمی به دنبال ایجاد سامانهای است که در آن همه مردم میتوانند، تنها با داشتن یک گوشی تلفن همراه دارای دوربین و با استفاده از نرم افزار، علاوه بر اطمینان از اصالت کالای خریداری شده و یاری دولت در شناسایی عوامل توزیع کالای قاچاق و جعلی، از مشوقهای اعتباری نیز برخوردار شوند. نظری عنوان کرد: کاهش احتمال خرید کالای تقلبی، اطمینان نسبت به برخورداری کالا از کیفیت اعلام شده، امکان راستی آزمایی اصلی بودن کالا در هنگام خرید و دریافت اطلاعات مربوطه به تولید این کالا برای کمک به تصمیم خرید از مزایای این طرح برای مردم است. این مسئول با تاکید بر اینکه این طرح مزایایی نیز برای دولت دارد، اذعان داشت: حمایت از تولید داخلی و واردکنندگان قانونی کالا، جلوگیری از تولید و توزیع کالای قاچاق، ایجاد امکان نظارت بیشتر و مدیریت کامل تر بر عرضه و تقاضای کالاها، از مزایای این طرح برای دولت هستند. طرح شبکه بازرسی و نظارت مردمی موسوم به شبنم در استانهای خوزستان، چهار محال و بختیاری، ایلام، کردستان و کرمانشاه اجرا میشود.